Otte ting, du ikke ved om mig

Okay, okay ... Jeg tager fat på denne fra Steven. Her er 8 ting, som du sandsynligvis ikke ved om mig:

 1. Sidste år lavede jeg den største gengivelse af Love Song nogensinde på arbejdspladsen. Det var sent, der var 3 af os tilbage på kontoret, og det kom på internetradio. Da jeg gjorde min store finale, gik min administrerende direktør rundt om hjørnet - han tog sin bror med på en rundtur i vores nye bygning. Jeg ved ... gør-gør-gør-gør-gør ... Jeg ved….
 2. Deborah, min eneste søster, var Britannica Britannia (sp?) Jeanspige i midten af ​​80'erne. At have dine venner til at tale non-stop om din søsters røv har en varig psykologisk indvirkning. Jeg var og er stolt af hende, selvom vi sjældent snakker.
 3. Et af mine værste job var en kreditkort-telemarketingagent i gymnasiet. Jeg arbejdede 2 uger og tilmeldte aldrig nogen. Jeg prøvede det i 2 uger, fordi min far sagde, at jeg aldrig skulle afslutte et job med det samme ... du vil altid lære noget. I dette tilfælde lærte jeg, at min far ikke altid havde ret.
 4. Min bedste ven på gymnasiet er stadig min bedste ven 20 år senere. Mike læser ikke min blog - men vi taler stadig hvert par uger. Han og hans kone er utrolige.
 5. Denne uge har jeg måske foretaget de mest latterlige og modbydelige køb i min blogkarriere - en 24 ″ bagklappemagnet til min bil:
  Hvordan
 6. For to somre siden kunne du finde mig online næsten hver aften og spille Rainbow Six på XBox Live.
 7. Min blog er nu i gennemsnit godt over $ 500 pr. Måned i omsætning, hvor den største kilde er Tekstlinkannoncer.
 8. Denne weekend vil jeg være på NPR for at diskutere brugen af ​​online ressourcer til at forbedre din lønforhandling. Det var ret sjovt interview, men jeg var åndenød, fordi jeg skulle skynde mig fra arbejde til parkeringshuset til radiostationen på mindre end 20 minutter. Jeg er ikke sikker på, hvordan det vil blive! Jeg fik interviewet, fordi jeg kommenterede et websted et sted, hvor jeg havde brugt en Salary.com personlig lønrapport for at forhandle min løn, og jeg ejer også en online Lønoptællingsberegner.

billede 1366071 8235306

Jeg tror, ​​jeg allerede har videregivet denne type meme til andre, så jeg vil ikke videresende denne - men jeg ville gerne svare på den!

7 Kommentarer

 1. 1

  tak

  Som en sidebemærkning er jeg glad for, at nogen tjener penge med TLA, fordi jeg ikke har lavet en cent, endsige har nogen annoncer nogensinde vist .. og jeg har prøvet ved 3 separate lejligheder. Jeg har endda deres plugin på plads og aktiveret .. for mig er tjenesten ugyldig.

  Ikke at AdSense er bedre, men til sidst vises deres annoncer ... Jeg gør sandsynligvis mere end nok ting forkert, men det er frustrerende at se uger gå og være heldige at tjene en enkelt krone.

  errr .. ooppsss ... undskyld over sideløbet LOL

  • 2

   Steven,

   Hæng der sammen med TLA. Jeg tror på annoncerne er skjult for administratorer af bloggen. Når jeg fik en enkelt sponsor, begyndte de virkelig at rulle ind efter det. Jeg troede også, at der var noget galt, men det er et godt system.

   Doug

   • 3

    Åh, jeg har holdt fast med TLA, siden de først blev tilgængelige, men jeg har aldrig haft nogen annoncer vist .. aldrig .. Jeg har prøvet tjenesten ved tre separate lejligheder med denne sidste gang koden var på plads i over 3 måneder ... og stadig nada

    Selv AdSense viser sig at være en masse frustration ... Jeg kan have dage med rimelige sidevisninger og ikke tjene en cent (i ugevis). Jeg har brug for en AdSense-guru for at hjælpe. Jeg tænker, for jeg er sikker på, at jeg sandsynligvis gør noget forkert ... at indrømme, at det kan være tilfældet, hjælper stadig ikke frustrationsniveauerne for nogen af ​​annoncenetværkene.

    åh godt ... nok med at kapre dine indlægskommentarer Doug 🙂 undskyld, men det er et rørende punkt lige nu med mig

 2. 4
 3. 7

  Elsker bagklappsmagneten. Hvad med at have logoet malet ned på siden af ​​din bil for at få maksimal effekt 😉

  Jeg må prøve TLA igen engang og se, om de accepterer mig denne gang. AdSense steg 50% for mig i sidste måned, men vi taler ikke mega bukke 🙂

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.