Hvad er de mest effektive strategier for influencermarkedsføring?

Infografisk markedsføringsstat

Brian Wallace delte Historie, udvikling og fremtiden for influencer marketing der gjorde et fantastisk stykke arbejde med at definere influencer og hvordan brands interagerede med dem. Jeg har været meget åben om, hvordan mærker arbejder med influencers og omvendt, og jeg tror, ​​at denne infografik fra MDG Advertising gør et enestående stykke arbejde med at beskrive, hvordan et succesfuldt influencer marketingforhold ser ud.

Infografikken, Status for influencer marketing: Hvad ethvert mærke skal vide, diskuterer de mest effektive taktikker og tilgange til influencer marketing.

Mest effektive influencer marketing taktik

  • https://martech.zone/neverbounce-referralLøbende ambassadørskaber - i øjeblikket har jeg et løbende ambassadør med Agorapulse. Det kan være et af de bedste forhold, jeg nogensinde har haft med et brand. Jeg forfulgte et forhold til Agorapulse, efter at jeg var frustreret over andre sociale medieplatforme, da jeg håndterede en overflod af sociale mediekonti. Brugergrænsefladen fungerer meget som en opgaveliste eller indbakke, hvor dine teams nemt kan administrere eksterne interaktioner. Kombinationen af ​​min rækkevidde og min passion for deres produkt åbnede en dør, hvor Emeric og hans team tilmeldte mig Ambassadorprogrammet. Uden pres og fuld offentliggørelse taler jeg om Agorapulse, når folk søger en platform til at styre deres sociale medier.
  • Produktanmeldelser - Shure sendte mig en MV88 mikrofon til min iPhone for cirka et år siden for at teste. Forventningen var, at jeg ville dele min anmeldelse online og derefter returnere mikrofonen. Shure indså, at de havde et fantastisk produkt og ønskede at markedsføre gennem podcastere med indflydelse. Jeg blev forelsket i mikrofonen så dybt, at jeg fortsætter med at vise den til alle ... og jeg spurgte Shure, om jeg kunne beholde den.
  • Brand Mentions - Neverbounce er et firma, der hjælper virksomheder med at holde deres e-mail-database fri for problematiske adresser, der kan have en negativ indflydelse på deres evne til at komme i indbakken til deres abonnenter. Jeg har en artikel, hvorfor, hvordan og hvor skal jeg bekræfte dine e-mail-marketinglister online, der konsekvent læses af læsere med det formål at søge efter løsninger som denne, så Neverbounce nåede ud. Efter at have testet deres platform sammen med andre vidste jeg, at de havde det bedste produkt derude, så jeg accepterede et tilbud om en fremtrædende visning af deres service på den post. Vi viser naturligvis også fuld offentliggørelse.
  • Begivenhedsdækning - Med vores publikation og vores bærbare studie bliver jeg ofte bedt om at dække begivenheder til gengæld for løn, rejse og udgifter til begivenheder. Ved arrangementet offentliggør vi artikler, optager podcasts, laver Facebook Live-sessioner og live-tweet begivenhederne. Jeg har endda bragt personale til at udvikle højdepunktsbrochurer, der skal sendes hjem med deltagere efter begivenhederne. For nylig gjorde jeg dette for Dell World, hvor jeg samarbejdede med Mark Schaefer om deres Luminaries podcast. En utrolig begivenhed og mulighed. Bortset fra at stå op på scenen, er dette min favorit måde at opleve en konference på!
  • Sponsored indhold - Selvom jeg ikke har noget imod sponsoreret indhold, er jeg virkelig kræsne med de virksomheder, der har en partner med. De skal virkelig være førende inden for deres markedssegment og give værdi til vores læsere, lyttere og tilhængere. Hvis det sætter mit brand i fare, gør jeg det ikke. Jeg har slået masser af virksomheder ned gennem årene, fordi jeg ikke kunne stå inde for virksomheden eller produktet. Du finder ofte sponsoreret indhold i vejen for marketingbegivenheder, vi deler.

Markedsførere siger, at det mest effektive indhold kommer fra troværdige, erfarne påvirkere. Selvfølgelig er jeg enig i dette. Jeg tror, ​​at troværdige, erfarne påvirkere har brugt år, måske årtier, på at opbygge deres autoritet i deres branche. Med en sådan investering ville de ikke let bare sætte sig ud til salg til højstbydende. Jeg er sikker på, at jeg kunne fordoble eller tredoble min marketingindtægter til influencer, men jeg vil simpelthen ikke gøre det på bekostning af at miste respekten for mine læsere. Hvad jeg får betalt af et brand, kan ikke sammenlignes med den indsats, det krævede for mig at opbygge min troværdighed, og jeg risikerer ikke det.

Status for influencer marketing: Hvad Brand nogensinde har brug for at vide

Influencer Marketing State Infographic

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.