Uddann dine læsere

gæst blogging

Vi startede alle et sted!

Jeg talte med en ven i aften om sociale netværk og min fremtid i branchen. Jeg havde en fantastisk, inspirerende frokost med god ven, Pat Coyle, i sidste uge. Jeg har altid været teknolog ... jack of all trades, master of none ... indtil for nylig. Det sidste år har jeg virkelig fokuseret min opmærksomhed på udviklingen af ​​Internettet.

Linjerne for samtale, pressemeddelelser, markedsføring, nyheder og samtaler er slørede. Teknologilinjerne er også med XML, RSS, Blogging og SEO. Den hastighed, hvormed vi bevæger os, er fascinerende. Der er ingen læringsfaciliteter for videregående uddannelser, der muligvis kan bygge et kursus. Så hurtigt som du designer en læseplan, ville den simpelthen være forældet. Det er en af ​​grundene til, at det er så vigtigt at have folk som mig rundt med en afhængighed af teknologi.

Mit blogindhold varierer mellem begyndere og avanceret med vilje. Jeg skubber mig til at uddanne, eksperimentere og teste alle de nyeste platforme og teknologier, så jeg er i en position af tillid og ekspertise blandt mine jævnaldrende. Indtil videre, så godt ... Jeg får den anerkendelse!

Jeg ville aldrig have lært det, hvis ikke alle de andre kilder, der har delt deres oplevelser online. Det er grunden til, at jeg ofte bakker det ned og giver en nybegynder synspunkt. Nogen tog sig tid til mig, og jeg vil gerne tilbagevise favoritten! At lære om disse ting kan være skræmmende, jeg vil opmuntre folk, ikke flov og stoppe dem. Nogle af jer kan muligvis læse nogle af mine bidrag og sige "Nej duh!". Det er okay ... bare hold fast ved mig, så kommer vi tilbage til dit niveau på ingen tid.

UndervisDet er virkelig pointen med min blog. Jeg vil gerne gøre mere end at genoplive links og nyheder - Jeg vil virkelig tale fra en position, der vil uddanne andre, så de kan træffe beslutninger. Af alle de hundreder af feeds, som jeg læser, er der meget få, der er nyttige for slutbrugeren eller virksomheden. Jeg vil være et filter til den information, dit medium, din guide.

Hvordan har jeg det? Spar ikke kritik ... Jeg har et par hundrede mennesker, der besøger siden hver dag, men meget få kommenterer faktisk. 20+ procent af jer kommer tilbage igen og igen. Hvad gør jeg godt? Jeg er nysgerrig! Jeg bemærker også, at der er mange besøg uden for USA. Jeg vil meget gerne høre din feedback!

Her er et nyt tip til de nye og erfarne. Jeg vil nu være sikker på at lægge tip til eventuelle funky akronymer, som de nye måske ikke forstår. IMHO, dette er en dejlig lille designfunktion på et websted. Det er ikke et link, men det giver lidt mere detaljer, hvis brugeren ikke forstår, hvad akronym eller sætning betyder ved blot at muske over det.

Sådan gøres det (opdateret takket være et tip fra en læser til et akronym tag):

IMHO

Du kan også gøre dette med en span tag ved hjælp af titel element:

IMHO

Jeg er sikker på, at jeg kunne smide en ny editor-knap eller klasse til WordPress for at håndtere det ... måske en dag snart!

Tak igen for læsningen! Husk at vi alle startede et sted! Uddann dine læsere.

5 Kommentarer

 1. 1

  Jeg synes, din blog er fantastisk. Jeg har været rundt et par gange for at læse dig indlæg, så jeg gætter på, at du gør noget rigtigt. Hvis du trods alt har læsere tilbage til mere ... har du ikke succes?
  Fortsæt det gode arbejde.

 2. 2

  http://learningforlife.fsu.edu/webmaster/references/xhtml/tags/text/acronym.cfm
  brug akronymmærket til dette.
  inline styling er det værste, du kan gøre, fordi hvis du f.eks. vil ændre din akrony styling (du f.eks. vil skifte fra stiplet til stiplet linje), skal du ændre hvert enkelt akronym.
  styling af akronymmærket i din .css-fil er meget enkel.
  en ting til: skærmlæsere til blinde fungerer meget bedre på dit websted, hvis du bruger det rigtige xhtml-tag til det rigtige.
  bye

 3. 3

  Rugjeff,

  Tusind tak! Jeg bliver nødt til at lave et indlæg om vellykket blogging en dag snart. Jeg måler det bestemt ikke efter statistik og indkomst. Det handler virkelig om gode kommentarer som dine.

  Doug

 4. 4

  hey!

  Tak for det! Jeg havde tidligere læst om akronymmærket, men var lidt forsigtig med at bruge det. Men da det ser ud til at være XHTML-kompatibelt og en standard ... giver jeg det et skud.

  Tusind tak!
  Doug

 5. 5

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.