Hvor kan man bestille skræddersyet miljøvenlig, bæredygtig emballage til dine e-handelsprodukter

Packhelp Bæredygtig og biologisk nedbrydelig emballage

Der går sjældent en uge, hvor jeg ikke får en form for levering hjem til mig. Jeg har et meget travlt liv, så det er bekvemt at få en Amazon Key levering af varer eller dagligvarer inde i min garage er for svært at lade være. Når det er sagt, er jeg ret bevidst om, at der er meget spild forbundet med mine vaner.

En interessant note er, at mens min papirkurv afhentes hver anden uge, flyder den altid over i forhold til mit faktiske affald... så jeg kan ikke undgå, at min indsats måske giver pote. En ting, jeg gør, er at tilføje varer til min indkøbskurv, men bestille kun, når jeg ser, at jeg kan kombinere flere ordrer til færre leveringer og kasser.

En anden ting, som jeg overvejer, er at bestille fra leverandører, som også er miljøvenlige. For eksempel bestiller jeg biologisk nedbrydelige bælg fra SF bugten. Ikke alene er det fantastisk kaffe, men bælgerne er smukt designet, og jeg har bemærket, at det er langt nemmere at vedligeholde min kaffemaskine end de klodsede plastikbælg.

K-Cups kan være små i størrelsen, men affaldet stiger hurtigt. Mængden af ​​K-Cups, der smides ud på lossepladser i dag, kunne pakke rundt om planeten mere end 10 gange! Mere generelt ejede næsten 25% af amerikanske hjem en enkelt kop bryggemaskine. Det er over 75 millioner hjem, der brygger pods til engangsbrug som K-cups hver dag, flere gange om dagen. Det betyder, at titusindvis af milliarder af ikke-genanvendelige, ikke-genanvendelige plastikbælg er endt på lossepladser takket være virksomheder som Keurig - og det tal vokser eksponentielt, efterhånden som flere virksomheder slutter sig til industrien.

Historien om ting

Jeg er ikke den eneste, der laver ændringer. Med leveringen, der skyder i vejret gennem de pandemiske nedlukninger, er forbrugerne begyndt at gøre en bevidst indsats for at reducere deres affald.

Bæredygtighed og e-handel

Af de adspurgte forbrugere har 57 procent foretaget væsentlige ændringer i deres livsstil for at mindske deres miljøpåvirkning, og mere end 60 procent rapporterer, at de går ud af deres måde at genbruge og købe produkter i miljøvenlig emballage.

McKinsey & Company Survey: Forbrugerstemning om bæredygtighed i mode

Packhelp Bæredygtig emballage

Emballage er ikke kun en eftertanke af e-handel for at beskytte og levere dine produkter:

  • Emballage skaber et mindeværdigt første indtryk.
  • Emballage kan øge den oplevede værdi af dit produkt.
  • Emballage giver mulighed for at promovere dit brand.
  • Emballage kan krydspromovere produkter eller give yderligere tilbud til din kunde.

Og... med bæredygtighed top of mind hos forbrugere, er muligheden for at vise dine forbrugere, at du bekymrer dig om de samme problemer, som de gør, endnu en måde at engagere sig dybere med dine kunder på.

Pakkehjælp leverer miljøvenlige forsendelseskasser, bionedbrydelige polyforsendelser, produktemballage, stive kasser, forsendelseskasser, fødevareemballage, poser, pakkepapir, konvolutter, trykt forsendelsestape og andet tilbehør til e-handelsbutikker. Alle produkter er fuldt og gennemsigtigt dokumenteret for deres etiske indkøb, procent af genbrugsmateriale, uanset om de er komposterbare eller ej, uanset om de er biologisk nedbrydelige, veganervenlige (ingen animalske komponenter), samt hvilke regulatoriske og tredjepartscertificeringer, de opfylder.

Du kan nemt uploade dine branding-elementer og tilpasse emballagen fuldt ud via deres hjemmeside. Bare glem ikke at fremme din bæredygtighed også. Packhelp har deres eget øko-badge, som du kan inkorporere:

badges

Pakkehjælp leverer ikke kun materialerne, de har også arbejdet med Et træ plantet at plante over 16,200 træer.

Køb Packhelp-produkter nu

Offentliggørelse: Jeg er tilknyttet Pakkehjælp og jeg bruger andre affilierede links i denne artikel.