Ecamm Live: Must-Have software til enhver Live Streamer

Ecamm Live Streaming-software

For et par uger siden fortalte jeg, hvordan jeg havde samlet mit nye home office til live streaming og podcasting. Indlægget havde detaljerede oplysninger om den hardware, jeg havde samlet ... fra et stående skrivebord, mikrofon, mikrofonarm, lydudstyr osv.

Kort efter talte jeg til en god ven af ​​mig Jack Klemeyer, en certificeret John Maxwell Coach og Jack fortalte mig, at jeg skulle tilføje Ecamm Live til mit softwareværktøjssæt for at tage min live streaming op. Softwaren er virkelig strålende, så du kan oprette et virtuelt kamera på dit system, hvor du kan have et hvilket som helst antal forbedringer til live streaming.

Ecamm Live Demo

Ecamm Live-funktioner inkluderer

 • Kameraindgange - Stream og skift visninger i HD-kvalitet ved hjælp af ethvert tilsluttet USB-kamera, bærbar kamera, DSLR eller spejlfrit kamera.
 • Video indgange - Stream Blackmagic HDMI-fangeenheder, iPhone og Mac-skærmdeling.
 • Lydindgange - Brug enhver tilsluttet mikrofon til at levere lyd.
 • 4K support - Optag og udsend i krystalklar 1440p og 4K.
 • Grøn skærm - Skift din baggrund med deres grønne skærmfunktion i studiekvalitet.
 • Overlays - tilføj tekst, nedtællinger, seerkommentarer, lavere tredjedele og grafik såsom et firmalogo til din livestream. 
 • Realtidsovervågning - Overvåg din udsendelse på en tilsluttet skærm.
 • Gemte scener - du kan komponere scener på forhånd, komplet med titler på skærmen og splitskærme. Dette er nyttigt for mig, hvor jeg kan have scener til hver af mine virksomheder.
 • Skærmedeling - Livestream dine præsentationer, tutorials og demoer med et enkelt klik. Vælg at dele hele din skærm eller bare en bestemt app eller et bestemt vindue. Tilføj en live billede-i-billede til udsendelsen for et personligt præg.
 • Skype Integration - udfør lette split-screen interviews ved hjælp af et Skype-videoopkald, og du vil se dine gæster dukke op som kamerakilder i Ecamm Live. 
 • Restream - integration med Restream.io og Switchboard Live betyder, at live streaming til flere platforme samtidigt er så simpelt som et enkelt klik. Og med indbygget support til Restreams chataggregering kan Ecamm Live endda vise chatkommentarer fra over 20 platforme.
 • Afspil video - Send en videofil til introduktioner og foroptagede segmenter.

En af de vigtigste funktioner for mig er, at Ecamm Live har utrolige kontroller, så jeg kan justere min Logitech BRIO webkamera zoom og panorering, lysstyrke, temperatur, farvetone, mætning og gammafiltrering.

Kom godt i gang GRATIS

Offentliggørelse: Jeg er tilknyttet Ecamm Live og Amazon og inkluderer disse links i dette indlæg!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.