Ecamm Live: Must-Have software til enhver Live Streamer

Ecamm Live Streaming-software

Jeg har fortalt hvordan jeg havde samlet min home office til live streaming og podcasting. Indlægget havde detaljerede oplysninger om den hardware, jeg havde samlet ... fra et stående skrivebord, mikrofon, mikrofonarm, lydudstyr osv.

Kort efter talte jeg til en god ven af ​​mig Jack Klemeyer, en certificeret John Maxwell Coach og Jack fortalte mig, at jeg skulle tilføje Ecamm live til mit softwareværktøjssæt for at tage min live streaming op. Softwaren er virkelig strålende, så du kan oprette et virtuelt kamera på dit system, hvor du kan have et hvilket som helst antal forbedringer til live streaming.

På mit kontor kan jeg bytte lydindgange, skifte kameraindgange, justere mit videoinput, tilføje desktops eller vinduer, tilføje tekstoverlejringer, optage lokale eller endda offentliggøre direkte på Facebook, LinkedIn, Twitch, YouTube, Restream.io , og andre. Det er en utrolig kraftfuld platform, som du simpelthen ikke kan leve uden, hvis du vil have god lyd og video.

Ecamm Live destination udgivelse

Ecamm Live Demo

Her er en fantastisk oversigtsvideo fra Ecamm live folk selv ...

Ecamm Live-funktioner inkluderer

 • Kameraindgange - Stream og skift visninger i HD-kvalitet ved hjælp af ethvert tilsluttet USB-kamera, bærbar kamera, DSLR eller spejlfrit kamera.
 • Video indgange - Stream Blackmagic HDMI-fangeenheder, iPhone og Mac-skærmdeling.
 • Lydindgange - Brug enhver tilsluttet mikrofon til at levere lyd.
 • 4K support - Optag og udsend i krystalklar 1440p og 4K.
 • Grøn skærm - Skift din baggrund med deres grønne skærmfunktion i studiekvalitet.
 • Overlays - tilføj tekst, nedtællinger, seerkommentarer, lavere tredjedele og grafik såsom et firmalogo til din livestream. 
 • Realtidsovervågning - Overvåg din udsendelse på en tilsluttet skærm.
 • Gemte scener - du kan komponere scener på forhånd, komplet med titler på skærmen og splitskærme. Dette er nyttigt for mig, hvor jeg kan have scener til hver af mine virksomheder.
 • Skærmedeling - Livestream dine præsentationer, tutorials og demoer med et enkelt klik. Vælg at dele hele din skærm eller bare en bestemt app eller et bestemt vindue. Tilføj en live billede-i-billede til udsendelsen for et personligt præg.
 • Skype Integration - udfør lette split-screen-interviews ved hjælp af et Skype-videoopkald, og du vil se dine gæster dukke op som kamerakilder i Ecamm Live. 
 • Restream - integration med Restream.io og Switchboard Live betyder, at live streaming til flere platforme samtidigt er så enkelt som et enkelt klik. Og med indbygget support til Restreams chataggregering kan Ecamm Live endda vise chatkommentarer fra over 20 platforme.
 • Afspil video - Send en videofil til introduktioner og foroptagede segmenter.

Her er en visning af mit skrivebord med alle mulighederne:

Ecamm Live Streaming-software

En af de vigtigste funktioner for mig er, at Ecamm Live har utrolige kontroller, så jeg kan justere min Logitech BRIO webkamera zoom og panorering, lysstyrke, temperatur, farvetone, mætning og gammafiltrering.

Kom godt i gang GRATIS med Ecamm Live

Offentliggørelse: Jeg er tilknyttet Ecamm live og Amazon og inkluderer disse links i dette indlæg!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.