25 trin til succes: Søgemaskineoptimering og forretningsblogging

ebook.pngSom forberedelse til Blog Indiana, og med hjælp fra Bryan Povlinski lancerede jeg en 75-siders e-bog med masser af råd, tip, tricks og hemmeligheder om søgemaskineoptimering og forretningsblogging.

Vi gav over 100 eksemplarer væk på Blog Indiana, og feedbacken har været utrolig. Jeg sætter virkelig pris på al støtten!

Da dette er min første e-bog, har jeg fået nogle råd fra nogle andre bloggere, der har lagt e-bøger ud på nettet. Det første råd, jeg modtog, var at sænke omkostningerne væsentligt (fra $ 99) i en begrænset periode. Dette tjener to formål ... det får eBogen ud i omløb ved at gøre den meget billigere og det genererer noget brummer omkring bogen.


Download indholdsfortegnelsen og du vil se, hvor omfattende denne bog er. Jeg vil holde prisen på $ 9.99 i et stykke tid - indtil der er downloadet nok eksemplarer til, at jeg begynder at se noget buzz. Så start buzzin!

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Jeg var heldig nok til at få en kopi af denne e-bog på Blog Indiana og WOW. Det er værd mere end $ 9.99! Det er virkelig fyldt med godt indhold om SEO. Jeg er ikke engang halvvejs færdig med bogen endnu, og jeg har allerede besluttet at udskrive den og opbevare den som en skrivebordsreference. Du bliver ikke skuffet! Fantastisk stykke arbejde Doug & Bryan!

  3. 3

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.