De dummeste smarte mennesker på Facebook

dummere

Dette var en af ​​de rants, hvor jeg virkelig ville tage skærmbilleder og dele navne ... men jeg vil prøve at give disse mennesker fordelen ved tvivlen. Forhåbentlig er de ikke de narcissistiske idioter, de kom ud som, og de havde bare en dårlig dag. Sandheden er, at jeg bliver træt af sociale medier, og jeg bruger mindre tid på at diskutere der. Hvorfor? Deling af ideer, perspektiver og respektfuld debat forsvinder.

Nogle af disse mennesker på Facebook er så utroligt strålende, at når de deler en Facebook-opdatering, er der absolut ingen grund til at være uenig, udvide diskussionen eller give et andet perspektiv. Disse mennesker er så kloge, at de er absolut chokeret, når nogen ... henvises til Skriv en kommentar plads ... skriver faktisk deres egen kommentar.

Skriv en kommentar

De skal være i stand til at tilpasse Facebook og udfylde det med hurtig med noget meget mere logisk.

Enig med mig eller gå ...

Tidligere på året havde jeg en ven, der bogstaveligt talt sendte mig en række private beskeder for at stoppe med at kommentere en opdatering, han lavede - et ret kontroversielt indlæg, der definerede hans holdning til et emne i kombination med en præ-fornærmelse mod enhver, der måtte være uenig. Jeg var uenig ... og jeg lod ham vide det. Han bad mig faktisk stoppe med at kommentere hans opdatering. Indtil da havde jeg ikke indset, at samtalen, der blev delt på en offentlig side på et offentligt sted, var hans ejendom sammen med alle de kommentarer, der fulgte. Jeg forpligtede kun efter en afskedskommentar.

Det er tilstrækkeligt at sige, at hans opdateringer ikke længere vises i my Facebook-strøm. Jeg kan godt lide at hænge med dummere folk som mig, der ikke tror, ​​at vi har alt fundet ud af.

Du ville tro, at folk, der er så smarte, ikke behøver at deltage i en social platform som Facebook. Der er kun to grunde til, at jeg kan tænke på, hvorfor de fortsætter. Måske ser de det som et sted, hvor de kan uddanne resten af ​​os dumme folk. Eller måske er det bare et sted, de har brug for konstant at få deres ego strøg.

Jeg er ikke sikker. Jeg kiggede aldrig på sociale medier på den måde. Jeg siger ofte en holdning til et emne for at lytte til andre perspektiver. Andre gange handler jeg ofte modsat og giver et alternativt perspektiv. Jeg lærer ofte af begge slags engagementer. Jeg antager, at jeg ikke er så smart som de mennesker, der allerede ved det hele.

I aften havde jeg to sociale medieforfattere på separate opdateringer korriger mig. En fortalte mig, at de simpelthen var for trætte til at forsvare deres holdning til et emne. Med andre ord, "Gabe ... gå væk lille dumme person.". Den anden informerede mig om, at mens min kommentar gjorde et gyldigt punkt, var det ikke det originale emne. Wow ... gudskelov, han delte den indsigt med mig. Det vil gøre mig til en sådan bedre social person i det lange løb. Jeg vil helt sikkert forsøge at fortsætte hans emne uanset hvor samtalen går.

Dette er bare min mening, men hvis du er så smart, at folk ikke kan føre en samtale med dig online, hvorfor er du så dum at dele disse ting i et offentligt forum med os folk under gennemsnittet? Du regnede det hele ud, så hvad har du brug for os til? Du kan bare være de dummeste smarte mennesker, jeg nogensinde har mødt.

Her er mit råd:

Stick det

3 Kommentarer

  1. 1

    Jeg synes, at sociale medier ** fungerer bedre **, når vi forsøger at følge bedste praksis for civil diskussion, såsom at afstå fra at ringe til navne og blive på emnet.

    Men når det er sagt, hvis du går ind i en samtale, der ser ud til at blive valideret i stedet for at være åben for forskellige perspektiver, vil du sandsynligvis ikke have meget eller gavne nogen andre.

  2. 2
  3. 3

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.