Du er blevet narret af MySpace

Mit rumJeg begynder med at sige, at jeg ikke kan lide MySpace. Faktisk kan jeg ikke udholde MySpace. Jeg har en MySpace-konto, så jeg kan holde styr på min søn, hvem hans venner er, og hvad han skriver og sender. Han ved, at det er grunden, og det er okay med det. Jeg giver ham en masse frihed online, og til gengæld krænker eller bruger han ikke min tillid. Han er et fantastisk barn.

Det ser ud til, at alt, hvad jeg klikker på i MySpace, ikke reagerer eller indlæses fuldt ud. Brugergrænsefladen er uhyggeligt forfærdelig. Jeg læste online, at det er et af de bedste sider på nettet. Jeg er ikke sikker på hvorfor, det er forfærdeligt.

Nu kommer sandheden i MySpace ...

1. MySpace er IKKE en virussucces.
2. MySpace.com er Spam 2.0.
3. Tom Anderson oprettede IKKE MySpace.Tom
4. MySpaces administrerende direktør Chris DeWolfe er forbundet med en fortid med spam.
5. MySpace var et direkte angreb på Friendster.com.

Så ... det vinder op, at MySpace kun er et sted designet som en kontant ko til reklame. Temmelig grimt? Alle de luride detaljer er i en 'fortæl alt' fra Trent Lapinski, en reporter, der har afdækket sandheden om MySpace på Valleywag.

Lyder skyggefuldt? Ja, det synes jeg også. Endnu nastier er, at ejerne af MySpace, Newscorp, har angiveligt forsøgt at dække sandheden op gennem chikane og juridisk krangel. Det er trist, at en nyhedsorganisation ... nogen beskyttet af forfatningen og indehavere af 'sandheden' ville være involveret i en sådan grim forretning. Dette er endnu et slag mod en stor nyhedsorganisation ... måske endnu et sidste åndedrag fra en døende kæmpe.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.