En fejl i Googles identifikation af mennesker - og faren

God ven Brett Evans bragte et interessant søgeresultat til min opmærksomhed. Når nogle mennesker søger efter Douglas Karr, sidebjælkens kontekst er fyldt med oplysninger om filmproducenten (ikke mig), men med mit foto.

douglaskarr-google-søgning

Det fascinerende er, at der ikke er nogen forbindelse mellem Wikipedia -data og min Google+ profil. Der er ikke noget link på hans Wikipedia, der vedrører mig, der er ikke noget link på min Google+ profil, der linker til hans Wikipedia -side ... så hvordan besluttede Google+, at det var på en eller anden måde det samme? (Jeg plejede at have en Wikipedia -side, men de slettede den, da jeg rettede nogle af de oplysninger, der var forkerte.)

Vores SEO-analytiker startede en tråd om det i sin SEO-gruppe på Google+ og mange kommenterede, hvordan Google har en ganske imponerende disambigueringsalgoritme ... men det mislykkedes stadig her. Jeg var ikke så bekymret for det før JC Edwards rejste et alarmerende spørgsmål:

Heldigvis involverede denne sag en filmregissør. Hvad ville der være sket, hvis det var barnemishandling eller morder, og de viste dette fyres ansigt?

Det er en meget skræmmende tanke! Og det virker mærkeligt, at Google ville antage identifikation af en person og ikke rent faktisk verificere det eller validere med at person. De gør dette, når det kommer til virksomheder, produkter og varemærker ... ville folk ikke være lige så vigtigt? Jeg ser problemer i horisonten!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.