En fejl i Googles identifikation af mennesker - og faren

God ven Brett Evans bragte et interessant søgeresultat til min opmærksomhed. Når nogle mennesker søger efter Douglas Karr, sidebjælkens kontekst er fyldt med oplysninger om filmproducenten (ikke mig), men med mit foto.

douglaskarr-google-search

Den fascinerende ting er, at der ikke er nogen forbindelse mellem Wikipedia-dataene og min Google+ profil. Der er intet link på hans Wikipedia, der relaterer til mig, der er intet link på min Google+ profil, der linker til hans Wikipedia-side ... så hvordan besluttede Google+, at det var, på en eller anden måde var det samme? (Jeg havde tidligere en Wikipedia-side, men de slettede den, da jeg rettede nogle af de oplysninger, der var forkerte.)

Vores SEO-analytiker startede en tråd om det i sin SEO-gruppe på Google+ og mange kommenterede, hvordan Google har en ganske imponerende flertydig algoritme ... men det mislykkedes stadig her. Jeg var ikke så bekymret over det indtil JC Edwards rejste et alarmerende spørgsmål:

Heldigvis involverede denne sag en filmregissør. Hvad ville der være sket, hvis det var barnemishandling eller morder, og de viste dette fyres ansigt?

Det er en meget skræmmende tanke! Og det virker bizart, at Google antager identifikationen af ​​en person og ikke faktisk bekræfter det eller validerer med at person. De gør dette, når det kommer til virksomheder, produkter og varemærker ... ville ikke folk være lige så vigtige? Jeg ser problemer i horisonten!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.