Jeg forlader et godt stykke arbejde og går mod sociale medier

Marketing og e-handel for restauranterDet sidste år, jeg har været sammen med Patronsti har været en utrolig rutsjebane. Virksomheden er i en enorm vækstspurt og enormt succesrig!

 1. Vi vandt Techpoint Mira-pris.
 2. Vi afsluttede udviklingen af ​​4 POS integrationer - Micros, POSitouch, Comtrex og Aloha.
 3. Vi genudviklede brugergrænsefladen for at maksimere antallet af konverteringer til vores kunder. Vi tilføjede redundans og sikkerhedsfunktioner til applikationen.
 4. Vi kastede endda et websted til restaurantplacering til vores kæder med flere enheder.

Fredag ​​var min sidste dag kl Patronsti. Det var svært at forlade et firma, som jeg hældte mit hjerte og min sjæl i, og som har økonomisk støtte fra nogle af de mest vellykket Internet virksomheder in Indianapolis.

På at forlade Patronpath

Jeg er ikke i tvivl om, at jeg forlod virksomheden i god form. Min eneste bekymring er, om investorerne er okay med flytningen. En vigtig grund til, at jeg tog til Patronpath, var at lære deres investeringsteam at kende - sammensat af nogle af de fineste internet -iværksættere i regionen. Det sidste, jeg ville gøre, var at forlade dem efter så stor succes. Jeg vil fortsat rådgive og hjælpe Patronpath, når de har brug for mig, for at sikre, at min afgang ikke påvirker deres succes.

Væksten og resultaterne var bestemt højdepunkterne på Patronpath. Jeg havde en mulighed for at arbejde med nogle utrolige mennesker. Vi udførte nogle mirakler i løbet af det sidste år med få ressourcer. Jeg er stolt over, hvad vi har opnået.

Arbejde med verdensklasse mennesker

I de sidste 6 måneder havde jeg fornøjelsen af ​​at arbejde med Marty Bird - en, som jeg havde kendt fra mine tidlige dage kl. ExactTarget men havde aldrig chancen for at arbejde direkte med. Marty er en utrolig marketingmedarbejder med en evne til at opbygge markedsføringsprogrammer i verdensklasse fra bunden.

Marty gik ind på Patronpath for at påtage sig et nyt nationalt e-mail-program, som vi lige har underskrevet for et selskab med flere milliarder dollars. Inden for to dage overtog han projektet. Inden for et par uger byggede han et program og en proces omkring projektet. Nu fortsætter programmet med at vokse og blomstre under hans ledelse. Hvilken dejlig fyr! Lidt kendt faktum, Marty er også en mestermekaniker med en lidenskab for Audi TT.

Resten af ​​holdet var også store. Mark Gallo og Chad Hankinson var fantastiske at arbejde med både professionelt og personligt. De er begge store kristne, der hjalp mig med at rådgive mig gennem nogle udfordringer. Jeg skylder begge. De har også et Account Management -team, der er ihærdige krigere dedikeret til at hjælpe deres kunder med at lykkes. Jeg kom til at arbejde med Tammy Heath det meste af året, og hun var fantastisk, jonglerede med snesevis af klienter hver time og stadig i stand til at producere.

På den hårde side i år var kravene fra jobbet, og hvordan det trak min fulde opmærksomhed. Denne blog led, ligesom den opmærksomhed, jeg var i stand til at give nogle af mine PET projekter. At være på vagt trak mig også væk fra regionale netværksbegivenheder. De sjældne gange, jeg dukkede op, var folk i chok!

Køreturen fra nordsiden af ​​Indy var noget, jeg elskede først, men da gaspriserne skød i vejret og min datter havde brug for mig mere hjem, begyndte et par timer om dagen på vejen virkelig at gøre ondt. Jeg er taknemmelig for min søn - mens man jonglerer en fuld belastning ved IUPUI såvel som undervisning privat og i Math Assistance Center, fandt han stadig tid til at tage Katie til og fra arrangementer og få hende fodret. Jeg er taknemmelig for mine utrolige børn!

Overskrift til Compendium Blogware

Så ... da Chris Baggott ringede fra Kompendium Blogware og sagde, at der muligvis var mulighed for at arbejde med dem, jeg var i ekstase! Kompendium påbegyndt med Chris og jeg arbejder i weekenden tilbage i 2006.

Jeg blev hos ExactTarget, og Ali Sales kom om bord. Alis ledelse med Chris 'passion har skudt virksomheden i vejret til en utrolig Corporate Blogging-platform. Jeg har opretholdt et tæt forhold til virksomheden i løbet af det sidste år og evangeliseret platformen. Vi fik lige advokatfirmaet Bose McKinney for cirka en måned siden, og de har allerede sagt, at de allerede rapporterer gode søgemaskineemner!

hvid blogware logo150Mandag påtager jeg mig pligter som Vicepræsident for blogging-evangelisering på Compendium. Jeg rapporterer til Ali og hjælper alle vores teams og klienter med at uddanne, evangelisere, automatisere, integrere osv. Mit job er at hjælpe med at få klienter hurtigt op og hjælpe dem med at udnytte platformen fuldt ud for at maksimere dens indflydelse i hele deres marketingindsats. Det er en svær position at sige nej til i betragtning af mit arbejde de sidste par år. Jeg vil også arbejde ned på Cirklen i Indy igen, så jeg er sikker på, at jeg vil støde på en masse gamle kolleger!

At tro, det hele startede med Pat Coyle og mig læser Nøgne samtaler for et par år siden er ret fantastisk.

Med det skylder jeg en tak til Robert Scoble og Shel Israel for at skrive en bog, der inspirerede mig til at starte min egen blog og ændrede den retning, jeg ville tage i marketingverdenen! At jeg indtager en position på de sociale medier i løbet af en af ​​de værste økonomiske nedture i landets historie, taler stærkt for dette medies magt, ikke sandt?

19 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

  Doug - wow! tak for de venlige ord. Dit talent, lidenskab og entusiasme vil tjene dig godt på Compendium - tillykke. Dine betydelige bidrag til Patronpath skabte et fundament, som vi vil fortsætte med at bygge videre på. Jeg vil savne din tilstedeværelse på kontoret, din ydmyge opførsel, din skøre musiksmag (!) Og glade latter. At følge dig på Twitter erstatter bare ikke de gode frokosttidssamtaler, vi har haft! Pas på Doug.

 8. 8
 9. 9

  God handel Doug!

  Jeg husker, at du nævnte for mig dit engagement i Compendium, og jeg troede, det ville være en god platform for dig!

  Fantastisk at høre, at det endelig går i opfyldelse!

 10. 10

  Held og lykke Doug!

  Lyder som en perfekt pasform til dig. Jeg har nydt det arbejde, du udfører i din fritid på denne blog. Vil være sjovt at se, hvordan det er, når det har al din opmærksomhed.

 11. 11
 12. 12

  De bedste ønsker til dig, Doug. Jeg er sikker på, at du klarer dig godt med den nye koncert, og jeg elsker den nye titel! (Det fanger det, du allerede har lavet.)

 13. 13
 14. 14
 15. 15

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.