Dos and Don'ts of Content Marketing

infografik med indholdsmarkedsføring

Okay, her er din latter om eftermiddagen. Ved brug af Meltwater Buzz, vi så lige denne enkle og smukke infografik, der giver en god tjekliste over varer, som man måske vil huske på, når man udvikler deres strategi for indholdsmarkedsføring.

En af reglerne med hensyn til blogging er Udgiv ikke en dårligt skrevet blog. Jeg har set en masse dårlig skrivning (uden for emnet, om mening som kendsgerning, meningsløs), der stadig har god grammatik og stavning, så jeg tror, ​​hvad de mente var dårligt skrevet blog. Mine indlæg er ofte dårligt skrevet ... men jeg tror, ​​de stadig har værdifuldt indhold for det meste ... rigtige grammatikere og ortografer? Efter min mening slår værdien af ​​dit indhold, hvor godt det er skrevet. Det er bare min mening, for jeg suger dog grammatik og stavning.

Hvis jeg kom med standpunktet om, at alt dit indhold skal skrives med præcision, har jeg muligvis et reelt problem med denne meget infografiske. Infografikken kaldes Gør og gør ikke indholdsmarkedsføring. Selv min frygtelige uvidenhed om det engelske sprog fik mig til at tage en dobbelt-take på titlen. Bør det ikke være Dos and Don'ts of Content Marketing?

content-marketing-seo

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Hej Douglas, tak for deling. Det er en meget flot infografik med mange nyttige tip. Jeg har ikke engang bemærket skrivefejlen i titlen, før jeg har læst din kommentar i indlægget 🙂 Og du har ret, det skal være "Dos".

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.