Dette er ikke en influencer marketingstrategi, stop det!

stoppe

Der er så meget støj på sociale medier, at det nogle gange er svært at følge med. Jeg elsker det faktum, at jeg har et stort antal online, og jeg prøver at engagere og svare på alle, der fremsætter en anmodning. Når det er en virksomhed, som jeg tidligere har kommunikeret med, tager jeg især tid og svarer i overensstemmelse hermed.

Når det er sagt, er der en ondskabsfuld strategi, der begynder at dukke op online, der spiser min tid i direkte beskeder og målrettede meddelelser. Virksomheder offentliggør personlige anmodninger til mig som den nedenfor for at få mig til at svare eller dele med mit publikum. Jeg er ikke sikker på, om de er automatiserede eller håndkuraterede, men de er irriterende - og jeg lod dem vide det.

Her er et eksempel nedenfor. Jeg får også masser af disse fra forskellige virksomheder via direkte besked og e-mail. Jeg har fjernet agenturets navn, da de ofte når ud med fremragende indhold, der er relevant for vores publikum. Denne tweet nedenfor; er dog ikke en af ​​disse beskeder. Jeg chatter ikke om Snapchat, beder ikke om nogens råd om Snapchat, og jeg er ligeglad med Snapchats nyeste funktion.

 

Sociale og PR Tweet Promotions

Hvorfor er dette en frygtelig influencerstrategi?

Dette er en personlig og direkte opmærksomhedsfanger, der tog min opmærksomhed væk fra mit andet arbejde. E-mail-pitcher er en ting, jeg får gennemgå dem på min egen tid og svaret eller sletning efter behov. Her er den (realistiske) analogi:

  • Scenarie A: Jeg sidder ved mit skrivebord og arbejder, og der kommer en masse-e-mail-tonehøjde. Sammen med tonehøjden er der andre beskeder fra kunder og potentielle kunder. Ingen af ​​afsenderne forventer dog, at jeg reagerer med det samme. Når jeg får en chance for at kontrollere e-mail, kontrollerer jeg dem og svarer i overensstemmelse hermed.
  • Scenarie B: Jeg sidder ved mit skrivebord og arbejder, og du afbryder mig, spørg mig, om jeg er interesseret i et emne, som jeg aldrig har talt med dig om. Nu har de fleste mennesker, der forstyrrer mig, noget vigtigt at spørge, erkender at min tid er værdifuld og den eneste ressource, der er knappe. De ville ikke bare gå ind.

Denne type målretning afviser værdien af ​​min tid og tager mig væk fra folk, der ønsker at tale med mig eller har brug for min hjælp.

Hvis du synes, dette er en gyldig markedsføringsstrategi for influencer - når du når ud og afbryder mig hele dagen - tager du fejl. Vær venlig at respektere min tid. Hvis du vil kontakte mig personligt på sociale medier, skal du gøre det, når jeg åbner døren til den samtale. Ellers skal du bare offentliggøre din besked som normalt - uden at mærke mig personligt.

For at arbejde med influencers skal du opbygge et forhold til os. Jeg er nødt til at stole på, at du ser ud til min fordel og ikke sætter mine tilhængere i fare. Dette er ikke at en influencer marketingstrategi.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.