Hvor er den næste knap?

næste

Brugervenlighed er videnskab, men noget af det er instinktivt. Jeg husker, at jeg havde mange argumenter med folk om brugervenlighed, da jeg arbejdede som Product Manager. Der er nogle ting, der er givet - såsom hvordan øjne sporer over en skærm (fra venstre mod højre), hvordan de skummer nedad, og hvordan de forventer en handling nederst til højre.

Ikke meget videnskab involveret, nogle af disse ting er begge instinktive, og nogle af dem er sædvanligvis baseret på tidligere tendenser inden for online navigation.

I aften har vi fået en af ​​min datters ven, så jeg besluttede at bestille online fra Dominos. Deres nye websted er ret zippy - ser ud til at det hele er Java. Det er grafisk behageligt for øjet, og det er hurtigt. Det er meget pænere end Pizza Hut eller Papa Johns ... og det virker i modsætning til Donato.

Re: Donato's: Måneder senere, og jeg tror, ​​jeg har haft et dusin forsøg, hvor jeg ikke kunne bestille på grund af hvor langsom det var eller på grund af en massiv .NET-fejlskærm.

Jeg fandt dog et åbenlyst problem med webstedets anvendelighed. Se på denne skærm og forestil dig, at du udfylder den:
Dominos Pizza Trin 1
Når du har udfyldt dine oplysninger, sporer dine øjne - og forventer - at gå videre til næste skærmbillede ved at klikke til højre. Jeg var nødt til at søge et øjeblik, før jeg fandt den næste knap. Min opmærksomhed blev grebet af kuponknappen og feltet til højre, så jeg havde svært ved at finde den.

En simpel ændring kunne gøre denne side meget lettere og, jeg er sikker på, forbedre kundernes konverteringer:
Dominos Pizza Næste

Bare at flytte knappen til højre, hvor mine øjne forventningsfuldt kunne spores, ville være en enorm forbedring i en ellers smuk grænseflade. Jeg vil også finde en ny farve, måske grøn, for at give et visuelt signal i hele applikationen, indtil personen er færdig. En ensartet position, farve og fremtrædende plads ville give en problemfri oplevelse, der ville føre brugerne gennem webstedet.

En frisk tilføjelse til Dominos-webstedet er deres Pizza Tracker:
Dominos Pizza Tracker

Den sjove del er, at hvert afsnit falmer ind og ud ... med afsnit 5 (levering) som den største sektion. Med andre ord har Dominos måske lige bygget en 30-minutters flashfil med nok rækkevidde til at rumme +/- 15 minutter (mit gæt). Det er en gimmick ... men det fungerer.

Der er en vis ægte interaktion på siden - navnet på leveringsdriveren var der for øjeblikkelig feedback og vurderinger. Det er sejt!

5 Kommentarer

  1. 1
  2. 3

    Ikke alene kunne jeg ikke finde “Næste” -knappen, da jeg kiggede efter den, kunne jeg ikke stoppe med at trække mine øjne mod den store blændende “ONLINE KUPONER” -knap. Hvis du vil skrue på placeringen af ​​Next-knappen / linket, skal du ikke grave dig dybere ved at inkludere en kæmpe rød knap et andet sted på skærmen.

  3. 4

    Den næste knap er et stort problem. Jeg har været på websteder før, hvor det var så svært at navigere (på grund af skidt design), at jeg lige har X-ud.

  4. 5

    Jeg har faktisk nogle indvendige oplysninger om dette, og Tracker er ægte - det nøgler til Dominos interne ordresystem, som de bruger til at spore effektivitet. Faktisk nøjagtig +/- 40 sekunder.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.