Domæne ændret til Marketingtechblog.com

løkke

løkkeDet kunne være googlecide... eller blogmord, vi får at se. Jeg skrev i går, at jeg skulle ikke have brugt mit navn som mit domænenavn.

Anyways, du vil bemærke fra og med i dag, at jeg officielt har ændret webstedets domæne fra dknewmedia.com til martech.zone. Jeg videresender URL'en i de næste 6 måneder, indtil trafikken til dknewmedia.com løber ud, så stopper jeg den helt.

Jeg vil fortælle dig, hvor hård en overgang dette er. Forhåbentlig går alt godt!

Bemærk: Dette har ingen indflydelse, hvis du abonnerer via e -mail eller via RSS.

9 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Så længe du foretager dine 301-omdirigeringer ordentligt, synes jeg ikke, det burde være et problem med hensyn til Google-icide. Jeg kan dog ikke se nogen grund til at gå på pension DouglasKarr.com. Hvis du 301 omdirigerer alt til den relevante URL, så opretholder du linkjuicen, så længe der findes indgående links til DouglasKarr.com (hvilket sandsynligvis vil være evigt).

 3. 3

  Ser hidtil glat ud, jeg er sikker på, at det hele vil ordne dig, Doug.

  Jeg vedder også på, at Doug Karr er glad. 🙂

 4. 4
 5. 5

  Jeg synes, det er et smart træk Doug. Det nye domænenavn matcher meget tættere din målrettede niche, og som Willy sagde ovenfor, så længe du har din 301-omdirigeringskonfiguration ordentligt, bør din søgemaskineplacering virkelig ikke lide.

 6. 6
 7. 7

  Hej Doug:
  Jeg flyttede min URL i januar og fandt ud af, at det var en enorm hjælp at ændre feedet, som du gjorde.

  Jeg har dog besluttet ikke at trække mit gamle websted tilbage. Jeg havde så mange links fra andre blogs og websteder til det gamle websted, jeg modtager stadig meget indgående trafik fra det. De fleste af de mennesker, der sætter mig på en blogrulle, har det gamle sted. Nogle mennesker bruger stadig favoritter, ikke RSS. Mange af google-resultaterne er stadig det gamle websted.
  Alligevel held og lykke til dig med overgangen.
  Chris

 8. 8

  Jeg håber, du laver nogle opfølgende indlæg til denne.

  Da jeg købte mit første domænenavn, valgte fjollet mig et med en bindestreg i. Det er ikke et stort problem, men noget, som jeg til sidst vil ændre.

  Jeg ville være interesseret i at vide, hvordan det vil påvirke min SEO-indsats og trafik.

 9. 9

  Det ville være godt, hvis du kunne lave et indlæg om, hvordan du gennemførte overførslen, dvs. hvordan du flyttede din WordPress-installation, hvordan du foretager omdirigering, andre tip, du har lært undervejs.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.