Tekster fra badeværelset?

sms-skyld

Chancerne er ret gode for, at du skriver tekst fra badeværelset ... faktisk 2 ud af 3 personer indrømmer at have gjort det. Det grov mig lidt over at tænke på at låne nogens mobiltelefon nu! Vi sætter pris på det, når vores kunder bruger vores sms-tjenester ... men takk og lov for at de typisk er uden for en hjem til salg! Med hensyn til 2 / 3'er af dig ... Jeg håber, at du alle har berøringsskærme, og den anden tredjedel har tastaturerne.

Med hensyn til de af jer, der sms'er i biografen ... ja, vi ser dig. Jeg er nysgerrig over, hvorfor biografer ikke har installeret mobiltelefonblokkere. Jeg ville betale en ekstra dollar en film, hvis jeg ikke skulle høre nogens Justin Bieber-ringetone! Tak til folkene på Tatango for latteren ... Jeg skal vaske mine hænder nu.

Hvor er du skyldig i sms-beskeder Infographic

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.