Stoler favoritter på Technorati?

Tid til endnu en test folk! Jeg vil se, om det at have mig i dine Technorati-favoritter øger placeringen af ​​min blog eller ej. Her er et screenshot af min nuværende placering, bare så du ved, at jeg ikke prøver at trække uld over dine øjne:

Technorati

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, vil jeg varmt anbefale Technorati. Her er linket til at føje mig til dine favoritter:

Føj denne blog til mine Technorati-favoritter!

Her er mit løfte til dig ... Jeg vil føje jer alle til mine favoritter, så snart jeg ser, at du har tilføjet mig. I næste uge kigger jeg på placeringen og sender placeringen efter nogle folk tilføjer mig.

6 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Jeg tror, ​​at I er korrekte. Jeg har fået et par flere referencer til mit websted, så min placering er steget; det ser dog ikke ud til, at favoritterne har påvirket det.

  Interessant nok gjorde jeg dog en af ​​de mennesker, der valgte den som favorit, til en af ​​mine favoritter, og jeg tror, ​​det hjalp hans placering. Men han blev rangeret i 900,000+ rækkevidde. Efter at jeg havde markeret ham som favorit, flyttede han op til omkring 844,000.

  Måske hjælper det kun med placeringen, når du ikke henvises til fra andre blogs? Hmmm.

 5. 5

  Det er en god ting for mig, at favoritter ikke tæller, ellers ville jeg ikke være nogen steder i placeringen!

  BTW, dit anti-spam-ord er ikke synligt i IE7. Du skal virkelig stoppe med at bruge den 🙁
  Dårlig tilgængelighed.

 6. 6

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.