Tæller store tilhængertal virkelig?

Depositphotos10597564 s

Hvis jeg kunne tilføje 100 abonnenter eller 10,000 abonnenter online, betyder det muligvis ikke en forskel for min bundlinje. Jeg er nødt til at tiltrække højre abonnenter for faktisk at få forretning fra dem. Jeg har endda tidligere skrevet det marketing handler ikke om øjenkuglerne, det handler om hensigten.

Har jeg skiftet mening? Nej, ikke når det kommer til reklame.

Jeg er ligeglad med, hvor mange tilhængere eller abonnenter i alt du har, jeg er ligeglad med antallet af de tilhængere eller abonnenter, der har fælles interesser eller måske er potentielle kunder for mig. Hvis du tilbyder muligheden for at annoncere for dit netværk, gør jeg det, hvis antallet af relevante tilhængere eller abonnenter er rigtigt for min virksomhed - ikke bare fordi du har et stort netværk.

Der er en fordel ved store tal, selvom. Det er forfremmelse og autoritet.

Der er momentum i tal. Antallet af lave følgere forårsager vedtagelse af lave følgere. Du har muligvis den bedste blog, twitter-konto eller facebook-side i universet ... men det er ubehageligt at tilføje tilhængere, når du ikke har nogen. Hvis du har 100 følgere, kan det tage uger eller måneder at naturligt komme til 200, selv med det bedste indhold.

Med 10,000 tilhængeredog kan du muligvis tilføje 100 om dagen! Der er to grunde til:

  1. Store tal bekræfter, at du er en big deal. Jeg ved, det lyder latterligt, men det er sandt. Folk er dovne ... de kigger på din Twitter-side, din Facebook-side eller din blog, og de prøver at finde ud af, hvor stor en aftale du er. Hvis du har store tal, har de en tendens til at klikke på følgeknappen meget lettere. Det er en uheldig kendsgerning. Det er også grunden til, at jeg viser et antal placeringsmærker i min sidepanel.
  2. Store tal giver dig mulighed for at promovere. For mange år siden lavede jeg en test, hvor jeg meddelte, at min blog havde vundet en pris som den bedste marketingblog på Internettet. Jeg lavede masser af guerilla marketing og promoverede det overalt. Min blogs læserskare voksede enormt som et resultat. Jeg skrev derefter et indlæg om, hvordan jeg gjorde det.

Jeg har også set andre bloggere gøre det. Tilbage, da du kunne hacke Feedburners antal abonnenter, så jeg et par meget indflydelsesrige bloggere drage fuld fordel og gøre det. Deres blogs steg i popularitet - det var utroligt. Jeg har tøvet med rent snyd (medmindre det er så utroligt simpelt, at jeg bare var nødt til at undervise folket en lektion, der udviklede det).

Fortaler jeg for at snyde eller købe følgere? Det er op til dig. Jeg vil virkelig ikke fortælle dig, at det er en dårlig ting eller en god ting. Jeg vil bare fortælle dig, at det faktisk fungerer.

Jeg er i øjeblikket fremme min Twitter-konto med udvalgte brugere og har tilføjet et par hundrede nye følgere. Det er en god service, der er tilladelsesbaseret, så jeg snyder ikke eller køber tilhængere - jeg promoverer bare mig selv. Mit mål er at komme over 10,000 tilhængere før snarere end senere.

Én note om udvalgte brugere: Jeg ville ikke betale for det store Køb en gang pakke i fremtiden. Min adoption skyrocket tidligt i kampagnen og er siden faldet af - sandsynligvis fordi mit ansigt bliver fodret til de samme mennesker igen og igen. Jeg har også ændret min placering, da de målretter geografisk. I fremtiden tror jeg, at jeg bare køber det mindste antal annoncer og derefter udfører kampagnerne med deres månedligt abonnement.

Ti tusind tilhængere er et godt nummer at promovere. Da jeg skriver en bog, der udkommer i august (Corporate Blogging for Dummies), vil jeg få alle mine numre op - på tværs af Facebook, Twitter og mine feedabonnenter. På denne måde er mit netværk til at fremme indenfor større, og jeg kan røre flere mennesker med det.

Så ... ja, jeg tror, ​​at store tal tæller!

En kommentar

  1. 1

    Interessant tilgang, tak fordi du delte den.

    Jeg er enig med dig, store tal tæller, selvom det ikke afspejler virksomheder, der flyder til dit websted. Store numre hjælper med at engagere mere kvalificerede kundeemner, da de bliver imponeret og tiltrukket af mængden, der allerede er der. Så er du nødt til at handle. Faktisk, som et råd vil jeg foreslå dig at drage fordel af lister på din Facebook-faneside. Kategoriser fans i lister, så du ved, hvem der er potentielle kunder, og hvem ikke.

    Hvis du har spørgsmål vedrørende det, kan du tilmelde dig dette websted http://bit.ly/azEurc og læg dine bekymringer, og få nogle hurtige svar fra eksperter derude.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.