dnScoop siger, at dnScoop.com ikke rigtig er noget værd

Aaron påpeger, at dnScoop.com ligesom andre værdiansættelsesmotorer er værdiløse.

Tro dem ikke? Bare spørg dnScoop hvor meget dnScoop.com er værd ... Ironisk nok er de enige:

dnScoop

Måske er det bare mig, men jeg ville have tilsidesat koden for at sige, at den var 500 dollars værd.

5 Kommentarer

 1. 1

  Jeg får et spark ud af disse værdisites. Disse dage tror jeg ikke, at et domænenavn virkelig kan placere en værdi på et websted.

 2. 2

  Interessant nok gik jeg til dnscoop, og mit websted er ifølge dem 64,480 dollars værd. Hvis jeg tager dette nummer og deler det med webstedets indkomst, er det nogenlunde det, jeg laver om 2.5 år, hvis de nuværende forhold hersker (hvilket jeg er sikker på vil fortsætte med at forbedre). Men det er et godt gæt, der hjælper dig med at evaluere dit websted bedre. Eventuelle købere ??? 😉

 3. 3
 4. 4

  Men du bliver nødt til at sige, at værdierne ofte lyder seje. Som jeg tvivler på, at nogen ville give $ 20K for mit websted, men det siger, at det er så meget værd.

  Det har en tendens til at give meget højere værdier, end mange af de andre tjenester gør.

 5. 5

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.