Hvorfor skal du sætte din elevatorplads op?

elevatortale

Som forberedelse til begivenheder, som vi holder på i år, er vores VP for forretningsudvikling - en mesternetværk - Harrison Maler, og jeg diskuterede alt, hvad vi hadet om netværksbegivenheder. Top på listen var hårdt solgte og elevatorpladser. Til tider deltager jeg i disse begivenheder, og det føles som om nogen ringede en summer, og alle svingede ud af deres hjørne. De bobler og væver gennem deltagerne og kaster hinanden på udkig efter en kamp.

Og det kommer sjældent.

Harrison har sat på nogle af de mest mindeværdige netværksbegivenheder i landet. I stedet for en elevatortaledeltagerne opfordres til at dele, hvad der gør dem fantastisk på 30 sekunder. Selvom det måske lyder lidt hokey, sætter det deltagere på stedet, og de er nødt til at grave dybt i at give en personlig anekdote om noget, som de virkelig er stolte af, eller bekymrer sig om, eller hvad de stræber efter at være. I stedet for en banen, det er et øjeblikkeligt glimt af den menneskelige side af den person, der står eller sidder der blandt fremmede.

Ved de begivenheder, jeg deltog i, gik jeg ikke væk og forsøgte at huske, hvis visitkort var hvis. Jeg kendte en egenskab ved hver person, der var mindeværdig. Som et eksempel mødte jeg David Roux. David var en rocktrommeslager, der elskede at spille i sin kirke hver søndag. Bortset fra det fantastisk karakteristisk, David var en liv coach for unge mennesker. Det varede ikke længe efter, at jeg hyrede David til at træne min egen datter.

Problemet med pladser

Der er få nøgleproblemer med elevatorpladser:

  1. Assumption - Hvorfor skulle du antage, at personen overfor dig overhovedet ønsker at blive sat op?
  2. Uvidenhed - Hvordan vil du forstå de problemer, som personen overfor dig står over for uden at vide noget om dem?
  3. mål - Det meste af tiden er det ikke netværksdeltageren, du skal gøre forretninger med, det er en person i deres netværk, som din meddelelse videresendes til via mund til mund.

Hvad du skal dele

Hvis du vidste, at personen overfor dig havde et utroligt netværk af potentielle kunder, som du kunne hjælpe, hvordan ville du tale til dem anderledes? Du ville slet ikke kaste dem, ville du? Det ville jeg ikke. Her er hvad jeg vil fokusere på:

  • Awesome - at have en samtale med personen overfor mig og sikre, at jeg deler noget mindeværdigt med dem, som de ikke snart vil glemme. For mig kan det være, at jeg er en amerikansk flådeveteran eller en enlig far til to. Der er masser af marketingfolk i hver by ... men ikke for mange, der var ørkenskjold og ørkenstormveteraner, der tjente ombord på et tanklandingsskib og opdrættede to utrolige børn alene!
  • Stol - Jeg vil gerne vide, hvem personen overfor mig både er i netværk med og a betroet rådgiver af. Hvis den person, jeg står overfor, har et utroligt netværk af klienter eller partnere, som de rådgiver, der er den perfekte klient for mig, vil jeg investere meget mere tid i at engagere sig med dem og lære, hvordan vi kan være af værdi for en en anden.
  • Undervis - I stedet for at kaste personen overfor mig, vil jeg lære dem i stedet. Jeg vil uddanne dem om, hvilken type værdi jeg kan bringe deres klienter, og hvilke typer problemer vi hjælper med. Jeg vil dele faktiske brugssager, som de vil huske og gentage med folkene i deres netværk, der stoler på dem.
  • Spørg - Husker du at være af værdi? Jeg vil finde ud af, hvad jeg kan opnå for at være af værdi for denne person. Og jeg vil være klar over, at jeg beder dem om hjælp til at få adgang til deres netværk, da de passer godt til min virksomheds produkter og tjenester.

De bedste netværk, som jeg arbejder med, kender en hemmelighed, som de fleste ikke gør. Deres mål er ikke folkene ved netværksbegivenheden ... det er de mennesker, som deltagerne har indeni deres udvidet netværk. Måske deltager du i en begivenhed med 50 andre deltagere. Din kunde er ikke på det sted, det er de tusinder af kunder inden for en mund-til-mund forbindelse uden for det sted!

Sænk elevatorens pitch.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.