BlueLock Video: Cloud Computing

bluelock

Fantastisk interview og enkel beskrivelse af cloud computing on WishTV med min ven, Brian Wolff, kl BlueLock.

Det er en fascinerende teknologi, som jeg tror, ​​i sidste ende vil omfatte hele Internettet. Hvis du gerne vil læse en god bog om fremtiden for cloud computing, vil jeg anbefale Nicholas Carr's The Big Switch.

En kommentar

  1. 1

    Jeg elskede Big Switch. Det gav mig virkelig en helt anden måde at se på computing og internettet. Efterhånden som teknologien udvikler sig, er overgangen til et Cloud Computing-miljø fornuftigt for virksomheder i alle størrelser.

    Og Brian gjorde et rigtig godt stykke arbejde med at forklare i denne video!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.