Undskyld Disqus, jeg er fan nu!

DisqusFor cirka et år siden dukkede en hel del kommentarsystemer op - inklusive SezWho, IntensDebat og Disqus. jeg var voldsomt imod alle undtagen SezWho siden de andre indlæste kommentarer via JavaScript og ikke gemte kommentarer lokalt.

Problemet med JavaScript er, at det indlæses i browseren, ikke på serveren ... så når en søgemaskine gennemsøgte siden, ville den virke uændret, selvom den havde kommentarer. Et år senere, og landskabet har ændret sig en hel del ... SezWho er ude af drift, IntenseDebate blev købt af Automattic, WordPress 'moderselskab, og Disqus er fortsat vokset i popularitet. Disqus ændrede også sine metoder - nu synkroniserer de og viser kommentarer på serversiden.

Med alle disse problemer nu løst, og Disqus voksende funktionalitet og integration i sociale medier, giver det virkelig meget mening for WordPress-bloggere at installere pluginet og integrere tjenesten. Jeg har ikke prøvet IntenseDebate, og jeg har heller ikke set for meget nyt eller vedtagelse om det ... nogen, der bruger det?

De venlige folk på Disqus tillod mig endda at eksportere min blogs indhold og kommentarer via XML og uploade det til deres supportteam. De migrerer nu alle de ældre kommentarer fra min blog til deres motor. Temmelig sejt!

Så ... til besætningen på Disqus, jeg skylder dig en undskyldning for at have givet din ansøgning en falsk karakter. Selvom det var den rigtige ting at gøre på det tidspunkt, er jeg fan nu! Du har et fantastisk produkt, og jeg elsker Twitter-integrationen!

15 Kommentarer

 1. 1

  Jeg havde faktisk nogle problemer med Disqus, men i teorien er det et godt plugin. Jeg kunne godt lide, hvordan de sendte e-mails til mig, når nogen kommenterede, men generelt fungerede systemet bare ikke for mig. Hvad synes du om det system, der overtog for SezWho?

 2. 2
  • 3

   Jeg var i samme båd, gik kun fra WordPress til Disqus, men havde de samme problemer, så derefter til IntenseDebate og nu prøvede Disqus igen, fordi ID var alle mulige fejl.

   Min Disqus ser ud til at have det samme problem, som alle andre har med WordPress 2.8.4, importerer simpelthen ikke kommentarer.

   Skal jeg slukke for det og finde noget andet…. igen?

 3. 4
 4. 5
 5. 6

  Utvivlsomt Disqus er et af de mest hurtigt voksende kommentarsystemer. Jeg indrømmer din idé om javascript og alle andre kommentarer, men jeg synes, at behovet for at være logget ind for at kommentere er lidt irriterende. hvad synes du ?

 6. 9

  Jeg elsker Disqus, meget enkel at installere og nem at bruge. Enig med Douglas om, at det er nødvendigt at have logins, i det mindste er der mange muligheder for at logge ind, google, yahoo, facebook, twitter osv.

 7. 10
 8. 11

  Tak fordi du tog dig tid til at diskutere dette, jeg føler mig stærk
  om det og elsker at lære mere om dette emne. Hvis det er muligt, når du vinder
  ekspertise, har du noget imod at opdatere din blog med mere information? det er
  yderst hjælpsom for mig.
   

 9. 12
 10. 13
 11. 14
 12. 15

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.