Direkte mail, der fungerer!

direkte mail

Jeg har haft til hensigt at skrive om dette siden før nytår, men jeg var nødt til at få 'ol scanneren ud til at samle disse billeder af nogle direkte mail, jeg har modtaget for nylig. Bundlinjen er det nogle direct mail fungerer stadig. Her er 3 eksempler:

 • Jack Hayhow sendte mig sin bog, Den flyvende griss visdom. Jeg tror, ​​det er min egentlige første 'gave' som blogger! Jeg har et par bøger på mit natbord lige nu til at blive færdig - men jeg glæder mig til at grave i denne. Det var virkelig pænt at få en håndskrevet note fra Jack sammen med bogen. At Jack tog sig tid til at skrive til mig og sende bogen betyder meget allerede!
 • CVS Apoteket sendte mig et kort til ferien for at takke mig for min protektion. Det blev endda personligt underskrevet af hvert personale! Mit CVS er fantastisk. Det minder mig virkelig meget om den hjørnebutik, vi plejede at besøge, da vi voksede op i velsignelserne ude i Newtown Connecticut (den butik hed Crossroads ... de lod børnene hente øl og gå den hjem til vores forældre med et telefonopkald ... mand er jeg gammel!). Hvis CVS havde frugt, ville jeg nok slet ikke shoppe i dagligvarer! CVS beviser, at du kan være en kæmpe kæde og stadig behandle mennesker som din nabo.
 • Wikimedia sendte mig et kort med en note, der takkede mig for min donation til Wikipedia sidste år. Jeg tager ofte mine Paypal -midler og giver dem tilbage til plugin -udviklere og websteder, der beder om donationer - hvis deres software eller service er nyttig. Jeg bruger Wikipedia meget på denne blog, så du vil være glad for at vide, at en del af reklameindtægterne fra webstedet rulles tilbage til andre websteder. (Resten er nødvendig for at betale for min søns universitetsuddannelse!).

Kort
Det er interessant i disse dage, at folk stadig genkender, hvad den 'menneskelige' berøring betyder. Jack kunne have sendt mig sin bog gennem Amazon, og CVS og Wikimedia kunne lige så godt have sendt mig en e -mail med tak. Jeg er en kæmpe fortaler for e -mail ... Jeg elsker det faktum, at det kan tilpasses og automatiseres. Dette krævede lidt mere indsats og kostede bestemt lidt mere. Det fortæller mig, at disse mennesker syntes, jeg var vigtig nok for deres forretning, at det var værd at investere i mig. Det er et stærkt budskab, ikke sandt?

Det er den type direkte mail, der virker. De andre tusinder af stykker direct mail, jeg får her, er ikke værd at nævne. Jeg har tidligere fortalt klienter, at den tid, du har til at få nogens opmærksomhed med direct mail, er den tid, det tager for dem at gå fra deres postkasse til deres skraldespand. Det har jeg slet ikke ændret mening om. At sende en håndskrevet pakke eller takkort får helt sikkert min opmærksomhed!

8 Kommentarer

 1. 1

  Definitivt. Vi vil have det menneskelige touch - er det ikke også en af ​​grundene til, at blogs er blevet så store?

  Vores bedsteforældre plejede at kommunikere med håndskrevne kærlighedsbreve. I dag er det en hurtig SMS. Ikke helt det samme, ikke?

 2. 2

  > Det flyvende griss visdom. Jeg tror, ​​det er min egentlige første gave? som blogger!

  Omhyggelig Douglas - vidste du ikke, at modtagelse af gaver kunne føre til, at din etik blev afhørt 🙂 LOL

  > Jeg tager ofte mine Paypal-midler og giver dem tilbage til pluginudviklere og websteder, der beder om donationer - hvis deres software eller service er nyttig.

  Jeg er også begyndt at gøre dette i slutningen af ​​sidste år. Det er en god følelse at kunne bidrage tilbage til dem, der giver deres tid til at lave ting, vi bruger hver dag.

 3. 3
 4. 4

  Steven:

  Her er en meddelelse til alle annoncører, jeg er billig, nem og ærlig. Du kan købe mig, men jeg vil fortælle alle, at jeg er blevet købt. 🙂

  Jeg er enig med dig i Paypal. Jeg håber, at det er en tendens, der fortsætter. Open source har været godt for os alle!

  Doug

 5. 5

  Kevin,

  Som databasemarkedsfører er det svært at kvantificere denne type udgifter, ikke sandt? Fordi du ikke kan måle noget, betyder det dog ikke, at det er en god idé. Virksomheder, der 'gør det rigtige', begynder virkelig at udvikle sig. Jeg tror virkelig, at vi en dag vil have et 'samfundsmæssigt udbytte' -indeks for virksomheder, så folk vil arbejde med virksomheder, der gør mere godt for landet end dårligt.

  I det mindste håber jeg det!
  Doug

 6. 6

  Uden tvivl er det godt at gøre det rigtige. Og jeg ville være den første person til at komme bag virksomheder, der gør gode ting. At bruge tid på at gøre disse aktiviteter driver et bedre investeringsafkast end at bruge penge på en tv-reklame.

  For mange år siden sad jeg i et værelse med folk fra Hallmark. De ønskede at oprette et automatiseret taksprogram for min virksomhed, bundet til et CRM-system. For mig var det modsat af det, du går ind for. Der er en så fin linje mellem at gøre godt, gøre noget der ser godt ud og at prøve at skabe fortjeneste. Til dit punkt, hvis du gør godt, vil salget og overskuddet følge.

  God post!

 7. 7

  Hej Doug,

  Jeg synes, din kommentar vedrørende det "menneskelige touch" er ekstremt gyldig.

  Vi har bemærket, at afsendelse af hardcopemarkedsføring og mediesæt til promovering
  vores firma har betalt sig eksponentielt. E-mail er okay, men det bliver
  mindre og mindre pålidelig. For meget spam og uønsket. Det bliver irriterende.
  Direkte post; fortsætter dog med at lukke salget, og som du nævnte “mennesket
  touch ”ser ud til at hjælpe med at blive bemærket.

  Vi har fundet ud af, at det kombinerer online tilstedeværelse på nettet med en integreret direct mail-kampagne
  fungerer bedst for de katalogfirmaer, vi repræsenterer. Der er stor værdi
  i multikanal markedsføring. Ikke længere kan et selskab stole alene på et marketingkøretøj.

  Jeg har virkelig nydt din artikel ... du har en ny ivrig læser i mig!

  Leslie
  kalde det og ægte "postpost" fortsætter med at bevise

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.