Du åbner sandsynligvis denne mail ...

I dag modtog jeg i min mail en blå konvolut, der havde mit navn og adresse pænt trykt på forsiden. Svaradressen var en postkasse, men den syntes stadig håndskrevet. Da jeg vendte konvolutten om, havde den Hallmark-forseglingen. Nysgerrigheden fik det bedste af mig, og jeg åbnede det for at finde et kort med følgende meddelelse:

uvers mail

Dette er håndskrift font teknologi, og det er virkelig ramt direkte post scene de sidste par år. Direkte marketingfolk ved, at hvis de får dig til at åbne et stykke post, er du meget mere tilbøjelig til at læse stykket. Hvis du læser stykket, er du mere tilbøjelig til at ringe. Hvis du ringer, køber du sandsynligvis. Det hele begynder dog med det åbne!

Årsagen til, at denne skrifttype er noget troværdig, er, hvordan de varierer størrelsen på de samme bogstaver (se 'e'erne i hastighed) og bogstavafstanden (begge knibning og sporing). Teknikken fanger bestemt din opmærksomhed, der er nok forskel fra almindelig type til at narre dig til at tro, at den er håndskrevet.

En nem måde at fortælle, at det ikke er, er, at de faktiske linjer er perfekt adskilt fra hinanden og præcist lige. Disse finesser vil uden tvivl også blive ændret i fremtiden. Uanset hvad er det et ret flot stykke arbejde, og jeg er sikker på, at det vil konvertere en hel del udsigter. Jeg er ikke interesseret, da jeg måske flytter snart.

9 Kommentarer

 1. 1

  Vent bare, indtil forbrugerne bliver kloge over dette, og begynd at ignorere det. Det næste skridt vil være, at virksomheder outsourcer til brevforfattere i Indien. Din direct mail bliver faktisk håndskrevet. Ting kommer i fuld cirkel. Bare vent.

  • 2

   Hej Willy,

   Interessant nok får jeg meget få 'håndskrevne' ting via snail-mail, så din forudsigelse sandsynligvis er korrekt.

   Hvad angår outsourcing til Indien - med en spirende økonomi og en faldende amerikansk dollar, bliver Indien dyrere at outsource til - især da mange indianere er veluddannede (mange gange i USA). Indien har gjort det ganske godt for sig selv! Jeg er ikke sikker på, at de ville være de rigtige udsigter for denne outsourcing, men jeg tvivler ikke på, at et andet land med lav indkomst kunne komme til bordet med den slags løsning.

   Tak!
   Doug

 2. 3
  • 4

   En af mine venner arbejder på U-vers, og han sagde, at det er meget specifikt målrettet mod husstand på grund af båndbredden og afstanden fra routingudstyret. Han fortalte mig bogstaveligt talt, at din næste nabo måske har det, men du måske ikke. Jeg tror, ​​de arbejder igennem infrastrukturproblemerne i et kvarter til kvarterniveau. Jeg er sandsynligvis i, fordi jeg bor i en lejlighed lige nu - høj tæthed!

 3. 5
 4. 6

  Hvis jeg var en væddemålsmand, ville jeg have $ 10 på Filippinerne som det outsourcede sted.

  Den næste udvikling ville være at spore enheder, der kunne bruges til at opdage konvolutten, der åbnes, hvis den blev åbnet af en mand eller kvinde, personens alder og hvor længe det blev taget ud med skraldespanden.

 5. 7

  Mens du ser det som en spændende marketingtrend, ser jeg det som en skoldkopper. Teknikker til at narre folk til at være opmærksomme er bare ikke den slags teknikker, jeg er interesseret i at anvende. Sikker på, at de kan være effektive på kort sigt, men jeg vil have folk til at være opmærksomme på kvaliteten af ​​mit brand og det, jeg tilbyder, ikke fordi en eller anden idiot blev sukket til at tro, at jeg sendte dem en håndskrevet note. JWTCW.

  • 8

   Mike,

   Jeg er ikke sikker på, hvor jeg sagde, at det var en spændende markedsføringstendens, og jeg promoverede den heller ikke. Jeg er ikke uenig med dig, jeg kommenterede simpelthen teknologien - selv beundrede jeg den. Når alt kommer til alt er jeg den idiot der blev såret.

   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.