Diners Club Interview: Opbygning af et socialt brand

dinersclub

Diners Club er sponsor af Social Media Marketing verden og interviewede nogle af højttalerne i går (og vil gøre mere i dag). Jeg havde fornøjelsen af ​​at tale med Eduardo Tobon og diskuterede de fremskridt, som jeg så i online marketingområdet.

Det første spørgsmål var om virksomhedsblogging og 3 tip, som jeg ville give. Hvis jeg var smart, ville jeg have sagt at købe min Corporate blogging Bestil :). Jeg tror ikke, jeg har fuldt ud dækket spørgsmålet, så jeg gør det her:

  1. Udvikle en indholdsstrategi og planlæg for, hvem din målgruppe er, og hvordan du vil give værdi til dit indhold til dem online.
  2. Arbejd med en SEO-konsulent for at hjælpe dig med at identificere nøgleord og optimere din blog, så du er sikker på at blive indekseret korrekt af søgemaskinerne.
  3. Udvikl din vej til engagement for læsere at gå, hvor du vil have dem til at gå ... så fra dit indhold, til en opfordring til handling, til en veldesignet destinationsside, hvor du kan måle svaret og konvertere læsere til kunder.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.