Kender du forskellen mellem en digital signatur og en e-signatur?

elektroniske vs digitale signaturer

Nogle gange har jeg lyst til at være på toppen af ​​dette med digital teknologi ... andre gange ser jeg en e-mail komme igennem som en, jeg modtog i dag fra Silanis og spurgte mig, om jeg kender forskellen mellem en digital signatur og en Elektronisk signatur og jeg havde ingen idé der var en forskel. Doh! Der er forskel, og det er ret omfattende! Her er definitionerne for hvert udtryk fra Silanis:

Definition af e-signatur

E-signatur eller elektronisk signatur er fangsten af ​​den proces, en person gennemgår, når han demonstrerer hensigt under en elektronisk transaktion.

Definition af digital signatur

Digital signatur er krypteringsteknologi, der indeholder kritiske metadata vedrørende e-signaturen.

Den elektroniske signatur er en juridisk bindende optegnelse og den digitale signatur er den underliggende krypteringsteknologi der bekræfter ægtheden af ​​transaktionen.

elektroniske-signaturer-vs-digitale-signaturer

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.