Differentier dit feed med billeder

En af mine venner og kollegaer, Pat Coyle, sendte et kompliment til mig om min blog. Han sagde, at en af ​​de ting, han bemærker, er, at jeg altid tager mig tid til at arbejde på billederne såvel som indholdet. Det er faktisk sandt - noget jeg laver med hver post. Her er min hurtige og nemme teknik:

  1. Hvis jeg ikke har et billede eller en video til emnet, leder jeg efter et stykke repræsentativ clipart på Microsofts Multimedieklip websted. Jeg søger ved hjælp af Firefox, så jeg simpelthen kan gemme en gif af billedet på mit skrivebord for nemt at uploade. Brug af IE får dig til at gennemgå det skøre Clipart-program med Office ... kun nyttigt, hvis du rent faktisk vil redigere eller ændre størrelsen på billedet.
  2. Hvis jeg har et billede, bringer jeg det normalt ind i Illustrator og prøver at tilpasse det til det rum, jeg har. Jeg kan ikke lide billeder, der er for små og optager lodret plads ... Jeg bruger normalt align = left eller align = right til at placere dem på begge sider af posten, så det ikke kommer i vejen for at læse posten , men det tilføjer stadig lidt farve til det.

Her er den anden grund til, at jeg tilføjer clipart: RSS. Når folk abonnerer på mit feed, vil jeg skelne mig fra den verdslige liste over tekstfeeds, som de får hver dag. Jeg befinder mig i at scanne overskrifter og indhold ... men jeg tager ofte ikke de billeder, jeg ser i feedet.

Her er en prøve ... hvilken fanger din opmærksomhed?

Uden billeder:
Google Reader uden billeder

Med billeder:
Google Reader med billeder

Differentier dit feed! Brug billeder! Jeg kan ikke afgøre, om dette fører til øget læserskare eller tilbageholdelse ... men det faktum, at Pat bemærkede, får mig til at føle, at det kan.

2 Kommentarer

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.