Testede du din seneste kampagne?

animeret gif-e-mail

Belønnings-e-mailJeg modtog en smuk e-mail fra Best Buy Reward Zone i dag. Den veldesignede e-mail havde skarpe billeder med solide tilbud. Et tilbud, der fangede mit øje, var et 16Gb SD-kort til $ 24.99.

Jeg klikkede på linket og blev bedt om at logge ind. Jeg forsøgte at logge ind og efterfølgende mislykkedes det. Jeg testede 2 browsere, prøvede mit kontonummer og min e-mail-adresse ... og kunne ikke engang hente en adgangskode. Jeg klagede på Twitter, og @Coral_BestBuy forsøgte at hjælpe mig. Hun forklarede, at jeg faktisk loggede på Best Buy - ikke Reward Zone, hvilket krævede, at jeg skulle registrere mig på Best Buy, selvom jeg allerede har en Reward Zone-konto.

Så jeg tilmeldte mig. På et tidspunkt i registreringsprocessen blev jeg bedt om at indtaste mit belønningszonenummer - jeg gætter på at linke de to konti. Når jeg først sendte det, blev siden blot opdateret med det fremhævede nummer. Ingen fejlmeddelelse. Jeg kunne ikke gå videre eller komme tilbage til det faktiske tilbud. Jeg opgav.

De fleste mennesker ville have givet op længe før jeg gjorde det, men jeg ville se, hvor svært det var. Det virkelige problem her er, at e-mail-teamet sandsynligvis får nogle forfærdelige kampagneresultater lige nu ... selvom problemet ligger på webstedet. At kræve, at nogen gennemgår så mange trin, vil helt sikkert frustrere enhver forbruger.

Hvert ekstra trin i processen vil reducere dine konverteringer med 50%. Jeg hæver dette tal, men jeg er sikker på, at den reelle procentdel er endnu værre. Du skal give din forbruger enkle, diskrete stier til konvertering for at maksimere kampagneresultater. Kræver registrering, registrering i 2 systemer, forvirrende bruger ... alt det fører til opgivelse af indkøbsvogn.

Hvornår registrerede du dig sidste gang på dit eget websted til en demo, en download eller endda testet med et køb? Jeg prøver at gøre det hver gang og finder altid forfærdelige fejl. Da jeg startede opt-in-e-mailen, havde jeg faktisk et abonnementslink på mit websted, der pegede på den forkerte side! Av!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.