Den bedste note, jeg nogensinde har modtaget på min blog

Smil og skålMin blog har vundet en del opmærksomhed i de seneste måneder, og folk har været alt for venlige i deres kommentarer. Det, at folk tager sig tid til at betale mig et kompliment eller takke mig, er fantastisk. Det driver mig virkelig til at prøve at lægge mere kræfter i hvert enkelt indlæg. Jeg har haft nogle gode kommentarer siden jeg startede bloggen, men jeg må dele dette brev med dig. Det gjorde absolut min dag! Det er også et vidnesbyrd om, hvor stor indvirkning en blog kan have. Før denne note vidste jeg aldrig engang, at Mitch var en læser ... tjek hans note:

Douglas,

Jeg er mangeårig læser og abonnent på din blog. Jeg ville sende en e-mail til dig for at fortælle dig, hvad jeg laver.

Mig selv og en ven, begge studerende på McGill University i Montreal, Canada, har netop lanceret et nyt online kundesupportfirma. Vi brugte masser af læren fra din blog til at udvikle vores nye firma.

Vores firma hedder ClixConnect og tilbyder en ekstremt innovativ service til online kundesupport. Det, vi gør, er dybest set at tilbyde outsourcet live-chat-service til folks websteder (ved hjælp af de små live-chat-knapper, du ser på websteder). Webstedsejere kan besvare chatforespørgsler, når de er tilgængelige, og når de ikke er tilgængelige, vil en fra vores callcenter besvare henvendelser på deres vegne døgnet rundt døgnet rundt.

Det er halvdelen af ​​innovationen. Den enormt innovative komponent i ClixConnect er, at vi også har en ny teknologi i vores software, som muliggør automatiserede chatanbefalinger til kunder, baseret på det produkt, de ser. Så sig nogen, der kigger på en rød t-shirt på et websted, et automatisk chatvindue kan dukke op og anbefale en blå bukser til dem.

Vi brugte ca. 6 måneder på at planlægge dette og arbejdede sammen med mennesker i Canada, USA, Rumænien og Pakistan for at lancere det.

Jeg ville bare fortælle dig, at indsigt i Martech Zone har virkelig hjulpet os med at komme til, hvor vi er i dag, og vi værdsætter det oprigtigt.

Tak igen Douglas!

Mitch Cohen

Mitchell Cohen
McGill University BCom 2008

Jeg er virkelig smigret! Hvilket fantastisk brev. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor meget læsning af den note betød for mig. Held og lykke med Clixconnect, Mitch! Jeg vil tjekke din ansøgning og vil fortsat bestræbe mig på at bringe dig indhold, der hjælper!

7 Kommentarer

 1. 1

  Det er meget sejt, især fra en studerende. For 18 måneder siden rejste en af ​​mine medarbejdere til Graduate School i Europa. Han besøgte for 4 uger siden og fortalte mig, at PR og strategiske forretningsmetoder, jeg havde delt med ham på jobbet her, havde givet ham en stærk konkurrencemæssig fordel blandt sine jævnaldrende. På det tidspunkt havde han ingen anelse.

  Jeg blev dybt rørt, fordi han er en god fyr, og han vil gøre mange gode ting i sit liv.

  Jeg er sikker på, at der er mange andre derude som Mitch, der er blevet bemyndiget af dit arbejde.

  • 2

   Tak Neil ... kommentarer og breve som dette er bestemt mere inspirerende end nogen bonus. Det føltes virkelig godt at læse dette.

   Meget af min blog er bygget på kommentarer, så jeg tror, ​​det er en note, som vi alle kan have det godt med!

 2. 3

  Den interaktion, jeg får ved at modtage kommentarer, er den mest givende del af at skrive min blog, og det hjælper mig med at stræbe mod bedre og bedre indhold.

  Det er en fantastisk historie Doug, og det produkt, de er kommet op med, er en fantastisk idé, jeg kan endda tænke på at bruge det i fremtiden.

  Jeg har bestemt brugt mange af dine anbefalinger på min blog og er nu tæt på 200 læsere (efter kun et par måneder) om feedburner, og det skyldes delvis dig.

  Fortsæt det gode arbejde,

  Nick

 3. 5

  Jeg ved, det fik dig til at føle dig vidunderlig! Sådanne kommentarer får dig altid til at føle dig speciel.

  Jeg har et stort antal lurker på min blog, mange af dem sender mig e-mail fra tid til anden, og lejlighedsvis kommer de ud og
  "Tal" til tider har deres kommentarer større indflydelse på mig end dem fra mine faste læsere, simpelthen fordi det var helt uventet. 🙂

  Jeg opdagede netop dit websted for omkring tyve minutter siden. Jeg har allerede læst igennem en hel del af dine indlæg, og jeg har bogmærket / linket til dig, så jeg kan komme tilbage, når jeg har mere tid.

  Jeg har seriøst tænkt over at tage min blog til det næste niveau, og information fra websteder som din vil bestemt hjælpe mig med at gøre mine drømme til en realitet.

  Jeg har blogget i over to år, men mine mål i de sidste par måneder ændrer sig.

  • 6

   Tak Vegan Momma! Jeg tjekker også dit websted. Jeg er ikke en veganer, men jeg har utrolig respekt for den dedikation, det tager. Og selvfølgelig er du en mor, det hårdeste job rundt! Jeg er en enlig far, så jeg prøver (og fejler) at bære begge hatte.

   Lad mig vide, hvis jeg kan hjælpe dig med noget!

 4. 7

  Tak Douglas,

  Jeg vil helt sikkert stille spørgsmål. På dette tidspunkt ved jeg ikke, hvad jeg skal spørge! Marketing for min blog er stadig meget ny for mig. Jeg lytter, læser og lærer.

  Jeg er enlig mor og ja jeg ved hvad du mener om at prøve at bære begge hatte. 🙂

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.