Demografi for den online købmandsforhandler

online købmandshandel

For et par uger siden testede jeg Klikliste, Krogers online-indkøb. Systemet var fejlfrit med masser af fordele i forhold til købmand. Først var jeg i stand til at se mit budget, mens jeg tilføjede hver vare i min indkøbskurv. Jeg kunne tydeligt se alle varer, der var til salg. Systemet spores mine mest almindelige produkter, jeg købte. Og det tog mig 10 minutter at køre op, få Kroger-teamet til at indlæse min bil og tjekke ud.

Hvis jeg havde en virkelig kræsne klage, var det, at holdet udskiftede Claussen pickles med Vlasic. Mit gæt er, at den person, der indlæser mine dagligvarer, kiggede i sektionen syltede i stedet for i kølesektionen i butikken. Åh menneskeheden!

Det er dog en lille pris at betale! Det er ikke underligt, at e-købmand vil ramme tocifret adoption i 2016:

  1. 40% af de online-købmandsforhandlere i 2015 sagde, at deres primære købmand ikke tilbyder eCom, hvilket indikerer mistet salg og loyalitetsmuligheder for disse primære købmænd
  2. 64% af dem, der har prøvet købmandshandel online, skifter købmand til en fantastisk digital oplevelse
  3. GenX, mænd og dem med børn er de hurtigst voksende segmenter for e-dagligvarer i år

2016 Online købmand infografik deler data fra en nylig rapport fra Unata. Rapporten afslører tendenser inden for e-handel for 2016, herunder: mænd er mere interesserede i eGrocery, GenX er det hurtigst voksende segment for eGrocery, og forbrugere med børn er klar til online. Jeg er et perfekt match for demografien!

Online dagligvarebutikdemografi

En kommentar

  1. 1

    Hej, tak fordi du delte sådan en dejlig blog ... .Bedste blog. meget hjælpsom artikel. Online dagligvareforretning i Indien vokser hurtigt. Jeg kan godt lide din artikel, for nu om dagen ser alle efter de nyeste teknologier og let gjort.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.