Arbejder dit job dig? Hvor mange medarbejdere?

For et par måneder siden ville du ikke fange mig ved mit skrivebord før kl. 9 eller senere. Det er ikke, at jeg arbejdede sent ... det var bare, at mit job arbejdede mere, end jeg arbejdede med det. Det var muligvis det bedste job, en person kunne finde her i midten af ​​vest. I softwareindustrien vil jeg virkelig udfordre folk til at finde bedre. Jeg var Product Manager hos en af ​​de hurtigst voksende virksomheder - ikke kun i regionen - men i landet. Hurtig vækst medfører dog en stor udfordring.

Jeg kommer fra en produktionsbaggrund, så meget af mit indtryk af moderne arbejde vender stadig tilbage til min tekniske kerne. Et produkt er designet, bygget, solgt og understøttet. Det er ret simpelt ... indtil du begynder at vokse i hurtig tempo. I stedet for at starte den nye samlebånd fortsætter du med at tilføje folk til den. Forestil dig, at slædehunden trækker slæden. Tilføj et par flere hunde og et par flere ryttere, og nu har du brug for en god musher og en hundeleder. Tilføj dog for mange, og hundene ved ikke, hvilken retning de skal bevæge sig, og musheren går tabt et sted i blandingen.

Møder - Ingen af ​​os er så dumme som os alle. Despair.com
Ironien er naturligvis, at massiv vækst er et af de vigtigste kendetegn ved forretningssucces. Jeg banker slet ikke store virksomheder - jeg banker bare arbejder i en stor forretning. Med min sidste overgang er jeg flyttet fra et firma på over 200 til et firma på 5.

På mit nye job er der sandsynligvis to til tre gange arbejdet, end der er mennesker. Forskellen er, at ingen venter på en anden person, selvom ... vi sprinter så hurtigt som muligt for at slå arbejdet ud. Ingen er kede, ingen råber ... vi hjælper alle hinanden med at bevæge produktet og vores kunder fremad. Nogle af vores kunder er utroligt store, men de er yderst tilgivende, så længe vi opretholder kommunikation med dem og fortæller dem vores fremskridt.

Efternavn uge Jeg installerede et PBX-telefonsystem, et netværk, et trådløst netværk, designede vores første nyhedsbrev, sendte vores første kampagne ud, skrev krav til flere forbedringer af vores system for to team af udviklere, arbejdede for at få os blokeret med AOL Postmasters, flyttet kontoret fra vores gamle til nye lokationer, hjalp med at implementere et par nye kunder og hele tiden behandlet telefonfirma problemer.

Det kan være mere, end jeg opnåede det sidste år hos det større firma! Mit pointe her er ikke at banke på det firma, jeg arbejdede for - jeg er stadig kunde og vil anbefale dem som de bedste i branchen, uden nogen. Min pointe er kun at gøre opmærksom på, at små, autonome hold kan bevæge sig lynhurtigt. Hvis du vil se fremskridt, skal du fjerne bureaukratiet og give dine medarbejdere mulighed for at få succes.

Et eksempel, jeg læste for mange år siden, handlede om WL Gore, det firma, der opfandt Gore Tex.

Gore er udnævnt blandt de "100 bedste virksomheder at arbejde for i Amerika", af magasinet FORTUNE, og vores kultur er en model for nutidige organisationer, der søger vækst ved at frigøre kreativitet og fremme teamwork.

Lederne hos Gore fandt, at en voksende placering ud over et bestemt antal medarbejdere minimerede kreativiteten og reducerede den samlede produktivitet. I stedet for at vokse virksomheden, ville Gore simpelthen starte et 'nyt' firma, der afspejlede produktlinjerne og organisationsstrukturen på hvert sted. Nu har de over 8,000 ansatte fordelt på 45 lokationer. Hvis du laver matematikken, drejer det sig om 177 medarbejdere pr. Placering - et meget håndterbart antal medarbejdere.

Software i dag egner sig til denne struktur. Det er ikke nødvendigt at have et massivt udviklingsteam, der snubler over sig selv for at udvikle en enorm applikation med dybt skjulte bugs og lag og lag af kompleksitet. I stedet, SOA fremmer små, autonome hold. Hvert team kan opbygge komplekse løsninger ... den eneste almindelighed er, hvordan delene af applikationen taler til hinanden.

Livet er godt i vores lille selskab. Vi påtager os investeringsfinansiering lige nu (er du velkommen til kontakte mig hvis du er en seriøs investor) og branchen er vidåben. Nogle kan være uenige, men jeg tror ikke, at vi har en enkelt, dygtig konkurrent. Vi er tilpasset og integreret med de bedste løsninger i branchen ... udnyttelse af e-mail, SMS, Voiceshot, Fax, Web og POS teknologier for at maksimere engagement og rentabilitet for restaurantbranchen.

Heldigvis er vi magre, slemme og bevæger os i en forbløffende hastighed. Vi har etableret relationer med de mest respekterede virksomheder inden for restaurant-, web-, søgnings- og marketingbranchen. Branchen er vores for at tage, og vi har en strategi og ledelse for at få det gjort. Og vi planlægger ikke at ansætte noget snart.

I dag arbejder jeg på mit job - ikke at lade det arbejde mig. Jeg er på kontoret klokken 8 og arbejder godt 10 til 20 timer mere om ugen end for et år siden. Fordi jeg får eksponentielt meget arbejde, er jeg glad og produktiv. Jeg håber, vi ikke når ud til 177 medarbejdere snart ... medmindre vi beslutter at udrulle et nyt sted!

2 Kommentarer

  1. 1

    Fantastisk artikel. Jeg tænker ofte på dette, fordi jeg arbejder i et stort firma, men i min fritid driver en lille webstart og et par blog. Datastyring er, hvad jeg laver dagligt, men jeg elsker opstart, fordi du får en smag af alle dele af virksomheden.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.