Kære AT&T U-vers

tilKære AT&T,

Jeg er allerede din kunde. Jeg har både hjemmetelefon og DSL gennem dig (tidligere SBC). Jeg kan godt lide tjenesten, men ønsker at opgradere DSL samt drage fordel af den fantastiske tv-tjeneste, du har. Ser du, min lejlighed tilbyder kun en grundpakke, og jeg vil gerne opgradere.

I de sidste par år har du sendt nogle utroligt lokkende direct mail anmoder om, at jeg opgraderer. Jeg får dem cirka en gang om måneden adresseret ordentligt til min lejlighed. En måned sendte du endda en fuldfarvebog, der beskrev alle pakkerne til både DSL og tv. Du fik mig ... Jeg er solgt! Jeg er nødt til at opgradere til U-Vers for at se Colts vinde søndag i al deres pragt.

Dette er hvad du viser mig ... og ja, jeg er klar!Screen shot 2010 02 05 kl. 4.57.52

Så jeg besøger AT & T.com og klik på knappen Opgrader nu. Doh! Først skal jeg kontrollere tilgængeligheden. Jeg ved dog, at den er tilgængelig, fordi min nabo i # 1324 havde tjenesten i over et år (han flyttede ud). Det er på den tredje historie ... Jeg er på den anden historie. Så jeg sender min adresse og telefonnummer ...

Service ikke tilgængelig.

Mit første spørgsmål, kære AT&T, er hvorfor skulle du sende reklamer til min adresse det sidste år og bede om, at jeg opgraderer til din tjeneste, hvis den virkelig ikke er tilgængelig (som jeg ved ikke er sandt). Du har brugt en hel del penge på denne konstante spærring af direct mail. ...

Nå ja ... Jeg beslutter at tage en anden rute. Jeg klikker på Chat Online Nu service på din side. Jeg står i kø med 15 kunder, der venter. Jeg tror, ​​du kan droppe Nu. Jeg klikkede tæt på vinduet og besluttede at ringe i stedet. Jeg klikker på Kontakt os ... heldigvis har du telefonnumre til rådighed.

Telefonen svarer med en automatisk stemme og beder mig om at indtaste mit kontonummer. Jeg gør. Derefter spørger jeg mig, hvad jeg gerne vil gøre, jeg siger omhyggeligt "Get U-Verse" og tænker "U-Verse" er en ret god lyd at fange. Nej gå ... "Undskyld, jeg forstår ikke din anmodning." Nu bliver jeg lidt frustreret. “Opgrader til U-vers” ... det fungerer.

Systemet fortæller mig, at jeg ikke kan opgradere, jeg skylder en slags rygbalance. Så jeg betaler det via telefon med kreditkort ved at skrive alle mine numre. Nysgerrig hvorfor du ikke fortalte mig dette på den webside, hvor jeg loggede ind og anmodede om tjenesten.

Under alle omstændigheder er jeg forbundet med en rep, Shannah, og hun er fantastisk. Vi har en lille snak om, at Colts slog de hellige i weekenden. Hun fortæller mig, at hendes mand er Bears-fan. Jeg spørger, "Er de stadig i NFL?". Hun fik en latter ud af det. Hun fortæller mig, at hendes system siger, at det heller ikke er tilgængeligt. Jeg fortæller hende, at min nabo havde det, og hun spørger deres adresse. Jeg er nødt til at løbe ud af lejligheden, op ad trappen og hente nummeret. Jeg løber ned igen og fortæller hende # 1324.

Hun fortsætter og tror, ​​at hun gør fremskridt. Jeg er ret begejstret. Derefter droppes opkaldet.

Ingen ringer tilbage ... Jeg antager, at systemet ikke sporer mit nummer, og jeg har ikke et middel til at få fat i Shannah nu for at fortsætte forfølgelsen. Jeg prøvede at ringe igennem til operatøren en anden gang, men nu ventede der igen.

Så ... Jeg besøger webstedet igen og beslutter at skrive en e-mail. Jeg klikker på Kontakt os nederst på siden og skriver “Opgrader til U-vers” i det felt, der er tilgængeligt. Jeg klikker på send og siden genindlæses med et par e-mail-muligheder nedenfor. Jeg klikker på den første e-mail-indstilling ... og i stedet for en e-mail-adresse eller formular får jeg et link tilbage til U-Vers-webstedet. Det er det sted, jeg allerede var på.

Det gør mig nysgerrig, om du nogensinde har foretaget brugertest med dit eget websted for at finde ud af, hvor let eller svært det kan være for dine kunder at udnytte dine onlinetjenester. Jeg spekulerer på, hvor mange hundreder eller tusinder af andre kunder er villige til at betale mere og blive mere værdifulde kunder til din organisation - men kan ikke.

Der har du det, AT&T. Jeg er en (tidligere) tilfreds kunde, der ønsker at opgradere deres konto. Jeg har betalt mine regninger, jeg har penge, og du har markedsført mig for at gøre det i et par år. Du vil virkelig have mig til at opgradere, ikke? Hvis du gør det, er dit websted ikke optimeret, din online chat holder ikke op, dit system er ikke nøjagtigt, og dit telefonsystem (ironisk nok) kan have mistet mit opkald.

Jeg er klar, når du er.

Det er selvfølgelig ikke i dag.
Tak!
Douglas Karr

2 Kommentarer

  1. 1

    Jeg havde den samme erfaring med u-vers. Det er fantastisk. Jeg vil have det så dårligt. Jeg modtog e-mails og endda telemarketingopkald om det. Service er ikke tilgængelig i vores område. Alt i alt har jeg aldrig set et firma så dårligt til at betjene deres kunder.

  2. 2

    Det lyder bestemt som et besvær. Endte du nogensinde med at få den opgradering, du ledte efter? Personligt vil jeg hellere holde mig til min parabol-netværkstjeneste. Jeg har været abonnent i lang tid, og for nylig blev jeg også medarbejder. DISH har stadig flere HD-kanaler end nogen anden i branchen sammen med gode tilbud som HD gratis for livet. Der er også andre ting at tænke over, for eksempel pålidelighed. Når du får alle dine underholdnings- / kommunikationstjenester fra en enkelt kilde, hvis man får et udfald, gør de alle det. I det mindste hvis en af ​​mine tjenester oplever en hikke, kan jeg stadig nyde de andre.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.