Beløn ​​med autonomi, mestring og formål

Depositphotos3778348 s

Belønninger. Ved et par af mine sidste job var mine chefer altid chokerede over, at jeg ikke var ligeglad med monetære belønninger. Det er ikke, at jeg ikke ville have pengene, det var, at jeg ikke var det motiveret ved det. Jeg er stadig ikke. Faktisk var det altid lidt fornærmende for mig - at jeg på en eller anden måde ville arbejde hårdere, hvis jeg havde en gulerod hængende foran mig. Jeg arbejdede altid hårdt og var hengiven til mine arbejdsgivere.

Det ser ud til, at jeg ikke er den eneste. Dette er en fantastisk præsentation fra Dan Pink fra RSA om motivation.

Hvad der virkelig motiverer kognitive medarbejdere er:

  • Autonomi - evnen til at have ejerskab og tage dine egne beslutninger.
  • Mastery - muligheden for at mestre et talent eller en færdighed.
  • Formål - sætte nogen i en position, hvor de rent faktisk gør en forskel.

Så ... spar dine penge og stop med at fremmedgøre dine medarbejdere. I marketing ser jeg så mange forretningsledere, der blander sig i deres marketingafdelings succes ... faktisk såre det eller ødelægge det helt. Gå ud af vejen og giv dine medarbejdere mulighed for at skabe de resultater, du vil have dem til at opnå. Vis dem mållinjen og motiver dem med muligheden for faktisk at transformere din virksomhed.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.