Forbandelse af Golden Flower

Jeg er ikke sikker på, at jeg snakker for meget om film på bloggen. Sidste uge var en stor filmuge for min søn og jeg. Jeg sluttede mig til Blockbuster Online, og det er ret sejt. Hvis du kender mig, ville du vide, at det var meget svært for mig at holde op med at leje fra den lokale familievideo. Blockbuster mangler de smukke kvinder, der reducerer mine sene gebyrer i halvdelen, hver gang jeg besøger og bruger min skøre humor. Sådan går et normalt besøg:

BVL: Hr. Karr, du har $ 14.00 i sene gebyrer
Karr: Du er absolut smuk! Har du en kæreste?
BVL: (smiler) Uhhh ... ja.
Karr: Når du ser ham i aften, skal du fortælle ham, at han er det i heldigste mand på jorden.
BVL: (smiler mere, kinderne er røde)
Karr: Undskyld ... du er så smuk, at jeg ikke hørte, hvad du sagde!
BVL: Åh ... du havde nogle sene gebyrer, men jeg fortæller dig hvad, hvad med at du betaler dem alle i aften, og jeg opkræver kun halvdelen.
Karr: Wow ... smuk og generøs. Du er fantastisk. Tak!!!

Det, du ikke kan se eller høre i hele denne episode, er mine børn. Min søn går hurtigt væk, så snart vi rammer tælleren - han ved, hvad der sker næste gang. Min datter kan derimod lide at blive der og bede mig om slik under min shtick. Når jeg har betalt, kan hun godt lide at fortælle damerne, hvordan jeg gør det hver gang jeg kommer ind, hvor gammel jeg er, hvor desperat jeg er eller bare hvor meget gråt hår jeg har. Gud elsker hende!

Alligevel! Jeg går væk. Hvis du har nogen kærlighed til episke film, Shakespearian-tragedier og / eller kampsportfilm, er Curse of the Golden Flower alle tre. Filmen er filmet på det største sæt i verden, har strålende farve, utrolig skuespil og utrolige kostumer. Jeg fandt filmen nittende. Lej eller køb det i dag!

Forbandelse af Golden Flower

Sørg for at se den fulde DVD med de ekstra funktioner. Indsigt i, hvordan filmen blev lavet og instrueret samt skuespillernes arbejde med at lave denne film er fascinerende.

3 Kommentarer

 1. 1

  Min mand og jeg sluttede sig for nylig til programmet "blockbuster rewards". Vores filmanbefalinger i denne uge er Click and Eragon. Nyd dine film i posten!

 2. 2

  LOL ... Mit gæt, der fungerer ikke så godt med den gennemsnitlige Blockbuster-modperson. Jeg havde en ven, der faktisk havde et mærke på hans Experian-kreditrapport til $ 498 i forsinkede gebyrer. Han fortjente det sandsynligvis, men wow ...

  • 3

   Hej Thor,

   Ja, fyrene på Blockbusters ville sandsynligvis ikke sætte pris på det. $ 498 ?! Av! Det lyder som om han gik ud med en vogn og aldrig kom tilbage! Jeg spekulerer på, om han lejede et spilsystem.

   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.