Hvor mange blogindlæg?

numreEt interessant spørgsmål blev stillet til mig i dag, og jeg ville dele det med jer folk for at få jeres tanker. Er der en nem måde at fortælle, hvor mange blogindlæg en persons blog har?

Med WordPress, det er ret simpelt (måske for simpelt). Indpakning af hvert indlæg er en div med post-id'et. Post-ID er tilfældigvis synonymt med antallet af indlæg. Tak autonummer! :). Jeg er lidt overrasket over, at dette ikke er tilfældet korrumperet en smule.

Selvfølgelig tager dette ikke hensyn til indlæg, som du har slettet, men det er et ret tæt skøn.

Med hostede blog-apps som f.eks Blogger, det er næsten umuligt, da POSTID er tildelt på tværs af alle blogs:

blogID = 20283310 & postID = 5610859732045586500

En af de nemmere midler, jeg bruger, er simpelthen at lave en webstedsøgning på Google. Du kan opdele året, og hvor mange indlæg der er unikke i løbet af året:
http://www.google.com/search?q=site:http://buzzmarketingfortech.blogspot.com/2007/

Jeg undskylder over for Paul Dunay (fantastisk Marketing podcasts!) på forhånd. Jeg kan se ved søgningen ved hjælp af året, at Paul har 125 indlæg. Han havde 50 året før og 32 indtil videre i 2008. En slags luskede, ikke?

Har du nogen enkle måder, hvor du kan fortælle antallet af indlæg på en blog på tværs af de andre platforme?

6 Kommentarer

 1. 1

  Du kunne altid køre en Lynx-kommando via et kommandoværktøj til at generere alle de fundne links og derefter pibe den gennem wc -l.

  Lidt som at bruge en hammer til at skubbe en thumbtack ind. 🙂

  Min morgenhumor inden jeg falder i søvn ved mit tastatur, Barbara

 2. 2
  • 3

   Hej Paul!

   Jeg havde brug for en god bloggerbaseret blog som et eksempel, og din var top of mind.

   Det handler ikke om kvantitet - kvaliteten af ​​dine indlæg og den tid, det tager at redigere og poste dem, er tydelig!

   Doug

 3. 4

  Eller - og jeg er klar over, at jeg ikke har nogen gode løsninger som Google-søgninger og specielle Lynx-kommandoer - du kan bare se på arkiverne, der viser antallet af indlæg for hver måned / år og sammenlægge dem med blyant og papir. 😀

  Erik

 4. 5

  Indtast Douglas Karr: Cyber-Stalker!

  j / k 😉

  Bare en note, der er flere grunde til, at MySQL måske springer et autonummer over, så postnummeret er et maksimalt potentiale, ikke et nøjagtigt antal. Bare FYI.

 5. 6

  God fangst Doug, jeg havde ikke indset, at du kunne finde ud af denne måde - så simpelt også!
  Hvis bloggen har skjult linkene til arkivet, og jeg vil teste, om det er en ret ny blog eller ej (eller bare en spamblog med få indlæg), skal jeg normalt trykke på RSS-knappen i min Firefox-browser for at se på feedet . Da standardindstillingerne for WordPress RSS-indlæg er 10 (og ofte ikke berøres), vil færre indlæg end dette på feedet normalt fortælle mig, at dette er en meget ny blog (og mange spam-blogs har stadig 'hej verdenen' der som den første stolpe).
  Helt utech ved jeg. Idéerne ovenfor er meget mere nyttige!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.