CoSchedule: Redaktionel og social publiceringskalender til WordPress

coschedule

Wow ... bare wow. Jeg havde læst om CoScedule for et par måneder siden og til sidst haft noget tid til at tilmelde sig retssagen og give den en prøvekørsel. Helt fantastisk plugin med mange flere muligheder, som jeg havde forestillet mig.

Evnen til at se på din WordPress-blog med en redaktionel kalender for indlæg havde været gjort før, selv med træk og slip-muligheder. CoSchedule tager dog den redaktionelle kalender til et helt nyt niveau. I stedet for at gøre kalenderen simpelthen til en visning, har de faktisk lavet en hel brugergrænseflade til produktion af indhold til din blog såvel som den sociale deling af den.

Her er nogle funktioner, jeg absolut elsker:

  • Fremtidig social forfremmelse - der er masser af sociale promoverings-plugins, herunder mulighederne for Jetpack for at offentliggøre indlæg på tværs af sociale kanaler. CoSchedule tager det op et par hak dog med evnen til at offentliggøre den sociale forfremmelse i de kommende dage, uger eller måneder!
  • Kladrude - du tror måske, jeg er en møtrik, men jeg har omkring 30 kladder i min blog lige nu. Det er ikke, at jeg har glemt dem, nogle gange kontakter jeg det firma, jeg skriver for at få yderligere oplysninger. Nogle gange glemmer jeg, at jeg har så mange kladder ... men CoSchedule-kalenderen har en sidefelt, der vises med alle dine indlæg, når du holder musen over det. Du kan derefter trække og slippe indlægget til kalenderen, når du ønsker at offentliggøre det!
  • Teamopgaver - start et nyt indlæg i kalenderen, og du kan tildele det til en af ​​dine forfattere, en fantastisk måde at styre dit team på og sikre, at du får en afbalanceret indsendelse af indlæg fra alle (eller et emne fra en bestemt person) med forventningen af en udgivelsesdato!
  • integrationer - Sømløs Buffer integration samt Bitly til URL-forkortelse, Google Analytics til kampagnesporing, Custom Analytics (hvis du kører noget som Webtrends eller Site Catalyst) og endda Google Kalender-integration for at se dine indlæg i din egen kalender!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.