Forbrugerne kæmper tilbage!

Jeg er ikke sikker på, at nogen vil hævde, at internettet nu er den bedste ressource for folk at forske i. I dag fandt jeg et indlæg på Dealzmodo fra Gizmodos blog for en $ 79 17 ″ fladskærm overvåge. Lyder for godt til at være sandt?

En af kommentarerne på bloggen siger at tjekke eCost (forhandleren) og deres ratings at ResellerRatings.com. eCost har nogle af de laveste ratings i systemet - med frygtelig rabatindløsning ifølge de 87 korrekturlæsere i de sidste 6 måneder og 587 i alt.

Forhandlerbedømmelser

Jeg er flov over at sige, at jeg aldrig havde set ResellerRatings.com før. Heldigvis handler jeg kl NewEgg.com en hel del, og de har gode vurderinger! (Jeg elsker deres udvalg af barebone-computere!).

Det plejede at være Køber Pas på....
               men nu er det Sælger pas på

Jeg har bogmærket ResellerRatings.com og vil holde godt øje med virksomheder, jeg måske køber fra, men ikke har endnu. Hvilken fantastisk ressource og store midler for forbrugerne til at kæmpe tilbage! Jeg elsker interweb, rør og det hele!

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.