Forbrugerne kæmper tilbage!

Jeg er ikke sikker på, at nogen vil hævde, at internettet nu er den bedste ressource, som folk kan undersøge. I dag fandt jeg et indlæg på Dealzmodo fra Gizmodos blog til en $ 79 17 ″ fladskærm overvåge. Lyder for godt til at være sandt?

En af kommentarerne på bloggen siger at tjekke eCost (forhandleren) og deres ratings at ResellerRatings.com. eCost har nogle af de laveste ratings i systemet - med frygtelig rabatindløsning ifølge de 87 korrekturlæsere i de sidste 6 måneder og 587 i alt.

Forhandlerbedømmelser

Jeg er flov over at sige, at jeg aldrig havde set ResellerRatings.com før. Heldigvis handler jeg hos NewEgg.com en hel del, og de har gode vurderinger! (Jeg elsker deres udvalg af barebone-computere!).

Det plejede at være Køber Pas på....
               men nu er det Sælger pas på

Jeg har bogmærket ResellerRatings.com og vil holde øje med virksomheder, som jeg måske køber fra, men endnu ikke har gjort. Hvilken fantastisk ressource og et godt middel for forbrugerne at kæmpe tilbage! Jeg elsker interweb, rør og alt!

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.