Video: Hvad ville Seth gøre?

Mens jeg ser væksten af Kompendium Blogware, det varmer virkelig mit hjerte, at jeg spillede en tidlig rolle (og fortsatte rolle så godt jeg kan) i en virksomhed, der ændrer adfærd og landskab for, hvordan virksomheder kommunikerer med deres kundeemner og kunder.

Chris Baggott er en fantastisk evangelist for mediet, og hans firma er et bevis på mediet, applikationerne, der muliggør denne kommunikation, og den bredere appel om at sætte et menneskeligt ansigt på virksomheden. Chris og Cantaloupe.TV gjorde dette ekstraordinær video netop om dette emne.

Jeg er selvfølgelig også en kæmpe fan af Seth Godin, der har skrevet et passende og langt indlæg om emnet virksomhedsblogging dag!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.