Video: Hvad ville Seth gøre?

Mens jeg ser væksten af Compendium Blogware, det varmer virkelig mit hjerte, at jeg spillede en tidlig rolle (og fortsatte min rolle bedst muligt) i en virksomhed, der ændrer adfærd og landskab i, hvordan virksomheder kommunikerer med deres kunder og kunder.

Chris Baggott er en fantastisk evangelist for mediet, og hans firma er et bevis på mediet, applikationerne, der muliggør denne kommunikation, og den bredere appel om at sætte et menneskeligt ansigt på virksomheden. Chris og Cantaloupe.TV gjorde dette ekstraordinær video netop om dette emne.

Selvfølgelig er jeg også en stor fan af Seth Godin, der har skrevet et passende og langvarigt indlæg om emnet virksomhedsblogging dag!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.