Har din virksomhedshistorie disse 5 væsentlige ting?

Depositphotos31613421 s

Jeg elsker design, men jeg er en forfærdelig designer. Jeg elsker udvikling, men jeg er ganske hacket. Og jeg skriver dagligt videre Martech Zone og jeg har skrevet Corporate blogging for dummies, men jeg klassificerer ikke mig selv som forfatter. Men jeg genkender godt design, jeg er sprængt væk af stor udvikling, og jeg elsker god skrivning. Vi har lige lanceret et nyt virksomhedswebsted til Highbridge, så dette råd fra Tænkskift var perfekt timing for, hvordan vi kunne dele vores virksomheds historie. Vi fulgte deres råd!

Har du ikke en dramatisk begyndelse? Bare rolig. Tricket bygger en engagerende fortælling, der trækker folk igennem til slutningen. Fem vigtige ingredienser får dig dertil. Vores historiefortællingskort fører dig gennem dem og illustrerer dem i aktion med vores historie om New Resource Banks grundlæggelse, vision og mission.

fem vigtige elementer til en god virksomhedshistorie skal give dit unikke værdiforslag, inspirere dit publikum, inkludere dine præstationer, dele dine udfordringer, tilføje din vision!

fem-væsentlige-af-en-stor-virksomhed-historie-infografik

2 Kommentarer

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.