Samarbejdsmarkedsføring med Google Spreadsheets

Google-regneark

Jeg rådførte mig med det lokale handelskammer i aften for at drøfte medlemsfornyelser. Kammeret er en fantastisk organisation, men er et godt eksempel på en service, hvor fornyelser er organisationens hjerteslag. Jeg er ret sikker på, at salen sandsynligvis taber penge på folk, der deltager i det første år. Efter det år stiger deres rentabilitet imidlertid - og værdien for kammermedlemmet falder aldrig.

Google-regneark

I aften talte jeg med en kollega, Darrin Gray, om hvordan vi let kunne oprette et samarbejdsside, hvor medlemmer, der hjælper med fornyelse, kan spore deres kontakt med nye medlemmer eller medlemmer, der kan være i fare. Vi talte gennem udvikling af et websted - noget der ville kræve et par tusinde dollars og et par uger at gennemføre. Darrin pressede på for en bedre løsning og sagde til sidst ... ”Jeg ville ønske, at vi bare kunne kaste et regneark et sted op, hvor folk bare kunne opdatere deres oplysninger.”

Voila! Google-regneark. En af mine venner, Dale, delte et regneark med mig for et par uger siden, og jeg huskede, at han fortalte mig at tjekke det. Det tog indtil i aften, men det gjorde jeg, og det er fantastisk. Når du har gemt dit regneark, har du mulighed for at invitere folk til at redigere eller se regnearket.

Jeg tilføjede et forslag til Google til versionskontrol (at hænge nitwit, der sletter alle rækkerne ved et uheld) samt tilladelser på arkniveau. I dette tilfælde kunne vi oprette et ark til hvert assisterende medlem til at spore deres tildelte medlemmer i fare.

Sikke et godt værktøj, dog! Jeg tror, ​​det vil fungere. Darrin og jeg har hjulpet salen med at analysere deres forretninger til en forudsigelig prospekteringsanalyse de sidste to år. Sidste år udviklede jeg en proprietær Z-Score baseret på SIC, Years in Business, Antal medarbejdere og Total salgsvolumen. Dette gjorde det muligt for os at gennemgå og trække 1/10 af udsigterne for deres salgsteam til at kontakte. Resultaterne af kampagnen har været over gennemsnittet, men vi ændrer modellen for at forbedre resultaterne i år.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.