Samarbejdsmarkedsføring med Google Spreadsheets

Google-regneark

Jeg konsulterede det lokale handelskammer i aften for at diskutere medlemsfornyelser. Kammeret er en fantastisk organisation, men er et godt eksempel på en tjeneste, hvor fornyelser er organisationens hjerterytme. Jeg er ret sikker på, at salen sandsynligvis mister penge på folk, der deltager i det første år. Men efter det år øges deres rentabilitet - og værdien for kammermedlemmet går aldrig ned.

Google-regneark

I aften talte jeg med en kollega, Darrin Gray, om hvordan vi let kunne oprette et samarbejdsside, hvor medlemmer, der hjælper med fornyelse, kan spore deres kontakt med nye medlemmer eller medlemmer, der kan være i fare. Vi talte gennem udvikling af et websted - noget der ville kræve et par tusinde dollars og et par uger at gennemføre. Darrin pressede på for en bedre løsning og sagde til sidst ... ”Jeg ville ønske, at vi bare kunne kaste et regneark et sted op, hvor folk bare kunne opdatere deres oplysninger.”

Voila! Google-regneark. En af mine venner, Dale, delte et regneark med mig for et par uger siden, og jeg huskede, at han bad mig tjekke det. Det tog indtil i aften, men det gjorde jeg, og det er fantastisk. Når du har gemt dit regneark, har du muligheden for at invitere folk til at redigere eller se regnearket.

Jeg tilføjede et forslag til Google til versionskontrol (at hænge nitwit, der sletter alle rækkerne ved et uheld) samt tilladelser på arkniveau. I dette tilfælde kunne vi oprette et ark til hvert assisterende medlem til at spore deres tildelte medlemmer i fare.

Hvilket godt redskab! Jeg tror, ​​det vil fungere. Darrin og jeg har hjulpet kammeret med at analysere deres forretning til nogle forudsigelige efterforskningsanalyser de sidste to år. Sidste år udviklede jeg en proprietær Z-score baseret på SIC, Years in Business, antal medarbejdere og samlet salgsvolumen. Dette gjorde det muligt for os at gennemgå og trække 1/10 af udsigterne for deres salgsteams til at kontakte. Resultaterne af kampagnen har været over gennemsnittet, men vi ændrer modellen for at forbedre resultaterne i år.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.