Kokain og blogging

Lewis Green skrev et fantastisk indlæg, kaldet Hvor er oksekødet i blogging?, tjek det ud, når du får muligheden.

KokainDa jeg skulle på college, var et af de papirer og analyser, jeg lavede, om kokainafhængighed. Jeg undskylder på forhånd for ikke at give kredit til mine kilder, men her er det lige. Den succesfulde misbruger sparker deres vane i gennemsnit i deres niende år med genopretning. Niende år! Med andre ord, opret et rehabiliteringscenter i dag, og du får ikke fordele i ni år.

Problemet? Politikere stemmes hvert fjerde år. Gåde er, at hvis et hovedstadsområde har et stort problem med kokain, følger forbrydelser ... tyveri, slagsmål, mord osv. Hardcore -politikere bliver stemt ind for at 'løse' problemet. Men de har virkelig brug for ni år for at ordne det, ikke sandt? Hmmm. De har kun 4 år.

Så løsningen ændrer sig fra opsving til fængsel. Succesfulde politikere hjælper faktisk ikke med at forbedre kokainbrugerens genoprettelsesprocent, de får simpelthen så mange af dem fra gaden, som de kan inden næste valg. De har virkelig ikke noget valg. Bestanddelene kræver resultater. Som følge heraf er vores fængsler fulde af stofmisbrugere, der fortsat vil blive frigivet, fængslet, løsladt, fængslet osv.

I det lange løb dækker omkostningerne ved fængsling omkostningerne ved et genoprettelsescenter. Når du ser på det årlige budget for "Krig mod narkotika" i USA, vil du dog opdage, at budgettet til genopretning næppe er en specifikation i hele budgettet. Der er ingen ende, og der er heller ikke noget håb, medmindre videnskaben på en eller anden måde kan træde til og forkorte genoprettelsescyklussen.

Hvad i verden har kokain at gøre med blogging?

Blogging som en marketingstrategi er simpelthen det, en strategi. Blogging er ikke en begivenhed. Hvert indlæg er forbundet med det sidste og fører til det næste. Et enkelt blogindlæg får dig ingen steder, men tusinder af dem vil absolut begynde at skabe et fællesskab af læsere og et meget klart billede af din viden, erfaring og personlighed. De vil også øge bevidstheden om dit brand og personlighed, autoritet og søgemaskiners rangering.

Så ... hvor er det ROI på det?

Du skal give ROI for dine marketingdollar, ikke sandt? Du har 10 blogs på din virksomheds hjemmeside og bruger timer på 10 ledere hver uge til at skrive dem og et IT -personale til at støtte dem. Det er mange penge på den linjepost, ikke sandt? Og hvad har du efter et år at vise for det? Har du mere forretning? Har du mere overskud?

Det er her problemet løfter sit grimme hoved. Årets budgetteringscyklus er slut, og du har ikke noget at vise for det. Ikke en eneste af dine nye klienter kan peges på at komme fra din blog. Det her virker bare ikke! Det er alt sammen Web 2.0 -hype! Vi blogger ikke, og vi får flere kunder. Vi køber bannerannoncer, og de klarer sig bedre end vores blog.

Sikker på at de gør det.

Problemet med annoncerne er, at de ikke opbygger dit ry. De tillader ikke dine kundeemner eller kunder at have en samtale med dig. De hjælper ikke med søgemaskineoptimering. De resulterer ikke i mund til mund marketing. De hjælper ikke med at fastholde kunder.

Så i stedet for at behandle dine relationer og dit bedring med omhu i det lange løb, er du nødt til at træffe valget om at smide det i fængsel. Dit marketingprogram bliver en svingdør til et fængsel ... købte annoncer, middelmådige resultater, købte annoncer, middelmådige resultater, om og om og om igen.

Det er op til dig. Spørgsmålet er virkelig strategisk. Hvis du er villig til at afsætte tid og ressourcer til at opbygge din online tilstedeværelse og autoritet (og du har talentet til at trække det ud), vil du se resultaterne. Dit brand vil styrke, din telefon vil ringe, og du vil finde dig selv omgivet af et uerstatteligt netværk af kunder, læsere, fans, venner og ressourcer. Du finder, at dine websteder får meget mere opmærksomhed.

En af mine kollegaer, der starter deres egen virksomhed online og implementerer blogging -teknologier, sagde til frokost til mig: "Overalt hvor vi leder efter oplysninger om blogging, ser vi dit navn Doug!". Det er virkelig slet ikke tilfældet. Jeg er ikke en A-List blogger, og mit navn er ikke overalt. Dog det skiller sig ud når de ser det, fordi de kender mig.

Så hvad er dit investeringsafkast, Doug?

Jeg har blogget i mindre end et år og har haft et halvt dusin flere engagementer med branchefolk, jeg har haft et par A-listers til at besøge mit websted og kommentere det, jeg har fået en redaktør til at læse en bog, jeg ' Jeg skrev (han gav mig nogle gode råd!), jeg er blevet interviewet på lokalt tv og nyheder, jeg er blevet tilbudt et partnerskab i en virksomhed, og jeg har fået utallige venner. Har jeg flere penge i lommen? Sandsynligvis ikke ... men det kommer.

Jeg ville være villig til at arbejde med dette i yderligere 9 år, men tro mig, det behøver jeg ikke. Resultaterne kommer snart her. For et par uger siden spiste jeg en dejlig frokost med administrerende direktør for Bitvise løsninger og han stillede mig spørgsmålet: "Hvor er investeringsafkastet?"

ROI kommer, sagde jeg. Jeg sammenlignede mit bloggingengagement med at gå på college. Når du starter på college og investerer hundredtusindvis af dollars i en uddannelse, stopper du ikke hvert kvartal eller år og spørger, hvor ROI er. Du ved, det kommer, fordi du opbygger din autoritet, troværdighed, erfaring og uddannelse.

Jeg glæder mig til min eksamen. Jeg ved ikke, hvornår det kommer, men det vil være her, før du ved af det.

4 Kommentarer

  1. 1
  2. 3
  3. 4

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.