Denne Fat Guy elsker Coca-Cola Marketing

markedsføring af coca cola

Jeg er ud over fedt ... faktisk er jeg nødt til at tabe en gennemsnits mand for at vende tilbage til bare at være fed. Jeg vil meget gerne bebrejde det på skjoldbruskkirtlen, min genetik, mit arbejde, mit stressniveau ... noget. Faktum er dog, at det er ret ligetil. Når jeg spiser rigtigt og træner, taber jeg mig. Når jeg ikke træner eller spiser rigtigt, går jeg op i vægt. Under stressede tider er det, når jeg har tendens til at opgive mit helbred og dykke ned i afgrunden ... og tiderne har været meget mere stressende i de sidste par år.

At være fed er ikke fra manglende viden om ernæring eller forståelse af motion og hvordan kroppen fungerer. Jeg er villig til at satse på, at jeg har læst flere bøger, set flere dokumentarfilm og forstå mere om ernæring end de fleste sunde mennesker. Jeg vil også vædde på, at jeg har tabt mere vægt end nogen ... hundreder af pund gennem årene. Desværre har jeg fået mange, mange flere på grund af min manglende viljestyrke og prioritering af sundhed og arbejdsbalance i mit liv.

Bortset fra min kærlighed til hvidt mel og sukker er også min kærlighed til Internettet og frihed. Internettet giver et offentligt medium, hvor en person eller en virksomhed ikke behøver at vente på journalister eller regeringen for at sætte fokus på dem. En virksomhed kan tage sagen i hænderne og udvikle sin egen messaging - uden filtrering, mening eller censur. Det er derfor, jeg elsker det Coca-Cola tackler sundhedsrisici forbundet med sine produkter på en række nye reklamer.

Vi lever i en verden, hvor når noget går forfærdeligt galt, har vi det bedre med at pege fingre og give skylden på en anden end at analysere, hvordan vi personligt kan påvirke ændringer. Virksomheder er et let mål, især når de er meget rentable. Hvor simpelt er det bare at bebrejde Coca-Cola for vores fedmeepidemi end at få vores børn mere aktive med udendørs aktiviteter, lægge vores smartphones ned, gå i gymnastiksalen eller spise sundere. Vi bebrejder produktmarkedsføring i verdensklasse i stedet for udviklingen af ​​erhverv, der kræver lidt eller ingen energi.

Iboende i enhver markedsføring er strategien for at forsøge at få flere mennesker til at købe mere af dit produkt oftere. Jeg tror ikke, at markedsføring er manipulerende, men jeg føler, at folk tager mindre og mindre ansvar for deres handlinger. Alle ved, at sodavand ikke er en drink, der bidrager til en sund livsstil. Jeg har ikke brug for Coca-Cola for at fortælle mig det ... men jeg er glad for, at de fortæller alle, der angriber dem, fakta om deres produkt.

Forresten ... Jeg havde et par glas koks i går aftes, og de var utrolige. I dag spiste jeg en sund morgenmad, skar snacking ud og havde en meget sund middag. I morgen planlægger jeg at cykle (jeg er øm i dag efter at have kørt for første gang i måneder i sidste uge). Jeg har ikke brug for Coca-Cola eller regeringen for at fortælle mig, at jeg har brug for at få min røv på den cykel i morgen.

Jeg er fed, jeg er ikke dum.

5 Kommentarer

 1. 1

  Fantastisk indlæg Doug! Arbejder med at være en smartere og sundere mig de sidste par måneder og også ind i 2013. Her er at være klogere og mere ansvarlig og mindre dum og bebrejde alt andet end os selv!

  Åh, og jeg forpligtede mig til at køre RAIN 2013-arrangementet med min bror i juli. Så jeg får også en lille sadelsårprop til det.

 2. 3

  Smart tilgang, som sædvanlig, fra koks. Minder mig om hasardspil - “spil ansvarligt”. Personligt eksemplificerer dette indlæg et par af dine mest indtagende kvaliteter: at være ægte og gennemsigtig. Bortset fra at du er en smart marketingmedarbejder, adskiller disse kvaliteter dig fuldstændigt fra pakken og bidrager til din virksomheds succes. Du er en fantastisk fyr, Mr. Doug.

 3. 5

  Er jeg skeptikeren i rummet, der ønsker, at de ville have gjort det for 30 år siden i stedet for at bekymre sig om at blive fede af overskuddet? Og jeg hader altid at starte skeptisk, fordi det faktum, at DK er tilbage på at angribe sparket, er smukt.

  Det er rart, at cola laver sundhedsbevidst markedsføring er rart - men samtidig synes jeg, det er fordi der nu er penge i det til folkene i Atlanta. Soda giver dig hurtig energi og dehydrerer dig på samme tid, hvorfor du næsten ikke kan have en. I det mindste kan jeg ikke. Det bliver ikke adresseret. Hvad der bliver adresseret er, at folk kan tælle kalorierne og drikke mere Coca-Cola og tage kalorierne fra et andet sted - som chokolade eller gå med cheeseburger i stedet for Big Mac @ McDonalds.

  Der er ingen engle i markedsføring, men din kamp er retfærdig, og jeg sætter pris på dig, 'bromance.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.