CMS Expo: En perle blandt marketing- og teknologikonferencer i Midtvesten

cms ekspo

Jeg havde fornøjelsen af ​​at tale på CMS Expo sidste uge i Chicago. Dette var første gang, jeg deltog i denne konference, og jeg var ikke sikker på, hvad jeg kunne forvente. Jeg blev glædeligt overrasket over, hvor fantastisk det var.

CMS Expo er en lærings- og forretningskonference dedikeret til Content Management Systems og websideservices. Det har en række spor centreret omkring forretnings- og teknologitemaer. De fem numre på dette års konference var Joomla, WordPress, Drupal, Plone og Business. Jeg arbejder stadig på at få dem til at fungere min yndlings CMS næste gang. De første fire spor var specifikt fokuseret på de respektive CMS-funktioner, mens forretningssporet dækkede marketing, forskning, bedste praksis, sociale medier og andre forretningsspecifikke emner.

Jeg holdt to præsentationer til virksomhedssporet: “7 vaner med meget effektive websteder” og “Twitter for Business”. Begge gik meget godt og fik god feedback. Det var en stor skare, og jeg havde masser af fremragende spørgsmål og diskussion.

Her er hvad jeg kunne lide ved CMS Expo:

  • Alle var meget venlige og udadvendte
  • Højttalerne var gode
  • Konferencewebstedet var meget nyttigt og godt klaret
  • Anlægget (Hotel Orrington) var fremragende
  • Arrangørerne afholdt virkelig en stor begivenhed med masser af netværk
  • Det er dyrt, hvilket betyder, at virksomheder af højere kvalitet er til stede (ja, jeg kunne lide dette)

Det eneste, jeg ikke kunne lide så meget, var, at alt havde en tendens til at løbe sent, så jeg var nødt til at skære begge mine sessioner lidt kortere, men dette var et ret mindre problem.

Jeg deltog i nogle gode sessioner om Google Analytics og markedsundersøgelser og havde det sjovt at møde nye mennesker. De, der er mere interesserede i tekniske spor, især relateret til en af ​​funktionerne open source CMS'er, ville finde materialet meget værdifuldt. Jeg stak hovedet ind i et par af disse sessioner og bemærkede også masser af positive Twitter-snak om disse spor. Mange af højttalerne på CMS Expo var originale stiftere og udviklere af nogle af de repræsenterede CMS'er.

Deltagelsen på CMS Expo i 2010 var omkring 400, og den omfattede også en hel gruppe af store udstillere, der gjorde et fantastisk stykke arbejde med at markedsføre sig selv og bidrage til miljøet. De gav endda iPads væk! Jeg var også interesseret i at se så mange talere og deltagere fra fjerntliggende steder, herunder Frankrig og Norge.

Konferencens klima var afgjort sjovt, læring og hjælp til andre, og det var en fornøjelse at være en del af det. John og Linda Coonen (CMS Expo-stiftere) gjorde et vidunderligt stykke arbejde, og jeg ser frem til næste års begivenhed.

Hvis du arbejder inden for marketing og / eller teknologi, kan du overveje at deltage i næste års CMS Expo. Det vil være din tid værd.

4 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.