Cloudimage.io: Cache, beskårne, størrelse eller vandmærke billeder som en tjeneste

Cloudimage API til billedkomprimering, beskæring, caching

For nylig har jeg arbejdet en hel del på dette websted for at få hastigheden op. Jeg har fjernet et ton af de bevægelige dele for at forenkle, hvordan det tjener penge på og integreres, men webstedshastigheden er stadig for langsom. Jeg er sikker på, at det påvirker min læserskare og min organisk søgning nå. Efter at have fået hjælp fra min ven, Adam Small, der driver lynhurtigt ejendomsmarkedsføringsplatform, det første element, han påpegede, var at jeg havde nogle meget store billeder indlæst i min podcast-sidebjælke.

Dette var foruroligende, da billederne kommer fra et tredjepartswebsted, som jeg har ringe kontrol over. Ideelt set ville jeg have elsket at have beskåret og cachet dem lokalt, men så ville jeg have været nødt til at skrive en ret kompleks integration. For ikke at nævne, at den tid, det ville tage at downloade og ændre størrelse på billederne, ville være forfærdelig, selv med en solid integration. Så efter at have foretaget nogle søgninger online, fandt jeg den perfekte service - Cloudimage.io

Funktioner af Cloudimage.io

  • Ved den første billedindlæsning downloader Cloudimage dit oprindelsesbillede til din server / S3-bucket, og de cachelagrer det på deres størrelse på infrastruktur.
  • Cloudimage.io kan valgfrit ændre størrelse, beskære, indramme, vandmærke og komprimere billedet for at gøre det lydhørt og spare dig tid.
  • Dine billeder leveres til dine kunder med lysets hastighed via hurtige CDN'er, hvilket resulterer i bedre konvertering og mere salg.

Til min implementering havde jeg et podcast-feed, hvor jeg ønskede at vise podcast-billederne på kun 100 pixel med 100 pixel, men ofte var de originale billeder enorme (i størrelse og filstørrelse). Så - med Cloudimage er vi i stand til bare at tilføje Image URL til Cloudimage API, og billedet ændres og cachelagres perfekt.

https://ce8db294c.cloudimg.io/afgrøde /100x100 / x /https://images.fireside.fm/podcasts/images/c/c5d9b182-9c16-43a8-873d-ccc51c40dd8b/episodes/b/b638ca26-7bd9-4f6a-b039-99792720ff4a/cover.jpg

Bemærk den fulde URL:

  • Token-underdomæne til CloudImage
  • Kommando til at beskære billedet
  • Dimensioner indstillet til 100 px ved 100 pixel
  • Min originale filsti

Jeg kunne også låse mine webadresser ned, hvor jeg kunne bruge Cloudimage API, så andre ikke kunne stjæle det. Inden for få minutter havde jeg løsningen klar, og inden for en time havde jeg implementeret løsningen i vores Podcast-feed Widget.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.