Clicky WordPress Plugin med administrator frigivet

Clicky er en ret sød analytics applikation, der giver meget mere mening for den grundlæggende bruger end nogen af ​​de store drenge derude. Jeg synes, det lille marked er en enorm niche, og Clicky burde eje det snart - det har en glat interface, god grafik, og de oplysninger, den viser, er perfekte til den gennemsnitlige blogger.

Clicky-logo

For et stykke tid udgav Clicky et WordPress-plugin for at integrere Clicky i WordPress. Sean lavede en note på sin Goodie-side, at han ikke vidste for meget om WordPress og gerne ville have bygget en side til administration af applikationen fra WordPress Admin-grænsefladen, men han vidste ikke hvordan på det tidspunkt. Jeg var virkelig imponeret over det arbejde, der allerede var udført på Clicky, så jeg sendte dem en linje for at se, om jeg kunne hjælpe. Svaret var 'sikkert'!

Inden for få timer den weekend byggede jeg en dejlig admin-side, der havde alle de nødvendige funktioner. Sean klædte det op og stylede det (pænt) mere til Clicky og har frigav det i dag! Det er ikke ofte, du får mulighed for at hjælpe sådan - men jeg vil virkelig gerne se, at en applikation som Clicky bliver adopteret mainstream. Det er det, open source-samarbejde handler om, er det ikke ?!

Få dig en Clicky Web Analytics konto og derefter downloade Clicky WordPress-plugin.

2 Kommentarer

  1. 1

    Jeg havde et par pålidelighedsproblemer med getclicky for et par måneder tilbage, men de syntes at have ordnet alt dette ud og nu brugt det igen. Faktisk tilmeldte jeg mig deres "blog" -pakke, der for $ 19 om året giver dig fuld detaljeret statistik for 3 blogs, hvilket jeg synes er et godt køb.

    Jeg skal bestemt prøve pluginet.

  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.