Hvordan udrensning af vores abonnentliste øgede vores CTR med 183.5%

abonnentliste

Vi plejede at annoncere på vores side, som vi havde over 75,000 abonnenter på vores e-mail-liste. Mens det var sandt, havde vi et nagende leveringsproblem, hvor vi sad meget fast i spammapper. Mens 75,000 abonnenter ser godt ud, når du søger e-mail-sponsorer, er det helt forfærdeligt, når e-mail-professionelle giver dig besked om, at de ikke får din e-mail, fordi den sidder fast i skrammappen.

Det er et underligt sted at være på, og jeg hadede det. For ikke at nævne det faktum, at vi har to forskellige e-mail-eksperter som sponsorer - 250ok og Neverbounce. Jeg tog endda nogle ribbing fra ekspert Greg Kraios i et nylig interview hvor han kaldte på mig som spammer.

Kernen i mit dilemma var det faktum, at annoncører ser efter store lister. E-mail-lister sponsorer betaler ikke med klikfrekvens, de betaler efter listestørrelse. Som et resultat vidste jeg, at hvis jeg rensede min liste, ville jeg tage et bad på annonceindtægterne. Samtidig med at promovering af en stor liste ville tiltrække annoncører, var det ikke holde annoncører, der forventede mere engagement.

Hvis jeg ville være en god marketingmedarbejder og et godt eksempel for mit publikum, var det tid til at rydde op på vores dagligt og ugentligt nyhedsbrev lister:

  1. Jeg fjernede alle e-mail-adresser fra mine lister, der havde været på listen i mere end et år, men aldrig åbnet eller klikket på e-mailen. Jeg valgte et år som test i tilfælde af, at der var noget sæsonbestemthed, hvor folk muligvis forbliver abonnerede, men ventede på deres sæson for at overvåge nyhedsbrevet for relevante artikler.
  2. Jeg løb den resterende liste gennem Neverbounce til fjerne problematiske e-mail-adresser fra mine lister - afvisninger, engangsartikler og e-mail-adresser med opsamling.

Det var skræmmende at vide, at jeg ville slå ned på antallet af abonnenter markant, men det resulterede i nogle enorme resultater efter 2 ugers afsendelse af vores nyhedsbreve:

  • Vi fjernede 43,000 e-mail-abonnenter at vi havde akkumuleret i løbet af det sidste årti, og vi har nu en liste på 32,000.
  • Vores placeringsrate for indbakken steget med hele 25.3%! Jeg ville aldrig have forestillet mig, hvor mange døde e-mail-adresser der trak os ned - jeg er glad for, at Greg slog mig over hovedet i det interview.
  • Fordi vi nu var i indbakken, åben sats steg med 163.2% og vores klikrate med 183.5%!

Inden du siger ... Nå, Douglas, du er lige divideret med den nye nævneren, og det er derfor, du fik den stigning. Nix. Dette var deltaet mellem min gamle åbne hastighed og nye åbne hastighed og gammel CTR versus ny CTR. Problemet med vores liste var absolut, at der var så mange sovende abonnenter uden aktivitet.

Vi har stadig et par problematiske internetudbydere, der ikke placerer os i indbakken, men det er lysår foran, hvor vi engang var! Vi overvejer nu at opbygge en regel i vores e-mail-tjeneste, der automatisk udrenser denne om natten. Vi tilføjede også et valgfrit flag til vores frølister for at sikre, at de aldrig bliver renset, da de faktisk aldrig åbner eller klikker på en e-mail.

Afsløring: 250ok og Neverbounce er begge sponsorer af vores Martech-publikation.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.