Chris Brogan rockede blogIndiana

Chris Brogan

trust-agents.png”Nu ved jeg, hvorfor du vil hader mig!”, Råbte Chris (ala Limp Bizkit) på et tidspunkt i en paneldiskussion. Spørgsmålet henviste til, hvad der bringer haderne ud i den sociale medieverden. Faktum er, at online-personaer bygger deres eget brand og udvikler deres egen stemme og ekspertise inden for brancher ... nogle mennesker hader dem for det. Jeg tvivler på, at nogen faktisk hader Chris Brogan ... men hvis de gjorde det på grund af hans store talent.

Chris Brogan Rocket BlogIndiana.

Chris havde et fantastisk rutsjebane og nacn præsentation - inklusive fantastiske skøre popkulturreferencer (inklusive Fergy!), Interaktion med publikum (berating os for kun at have et par løbere i rummet!) Og en poleret præsentation. Der er et utroligt talent, som jeg ser i højttalere som Chris, som jeg ser i Malcolm Gladwell, Seth Godin og andre ... evnen til at tage et meget vanskeligt og komplekst spørgsmål og forklare det enkelt.

Brogan gjorde dette med sit kontinuum af moderne branding og hvordan sociale medier passer fra Bevidsthed om udvidet handling. Læs igennem på indlægget for detaljer, her er min synopsis:

 1. Bevidsthed - Brug af effektiv markedsføring til at introducere dig, dit produkt eller din service.
 2. Opmærksomhed - Udnyttelse af sociale medier for at give folk mulighed for at deltage.
 3. Engagement - Vedvarende interaktion mellem dig og dit samfund.
 4. Udførelse - Konverteringen ... download, registrering, køb osv.
 5. Extension - Muligheden efter henrettelsen til at promovere begivenheden og resultaterne.

Chris gjorde det geniale og vanskelige arbejde her med at definere processen, så jeg tilføjer bare mine 2 cent. (Jeg hader at gøre dette ... får mig til at lyde som om jeg bare er piggybacking ... Det tror jeg, jeg er!) For at vende dette fra et kontinuum til en cyklus vil jeg tilføje Analyse.

brogan-continuum.png

Jeg tror, ​​at analyse er nøglen ... både i begyndelsen og slutningen af ​​processen, så virksomheden kan starte processen med meget flere hestekræfter - samt forfine og forbedre processen hver gang. Måling af resultater er vigtig, så virksomhederne forstår, hvor de skal optimere deres begrænsede ressourcer til maksimal effekt.

Har ikke læst Chris 'og Julians bog endnu - jeg glæder mig til at tage den op og se, hvordan udvikling og måling af strategien spiller ind i kontinuumet.

4 Kommentarer

 1. 1

  Meget meget venlig af dig at sige, Doug. Jeg havde en hel del tid og var taknemmelig for at have dig i rummet som en af ​​de lokale superstjerner. Jeg håber, det var nyttigt, og jeg ser frem til at se dig igen snart. :)

 2. 3

  Hej Doug, jeg er enig i, at tilføjelse af analyse er et vigtigt skridt, men jeg tror, ​​du har placeret det på det forkerte sted. Jeg ville foretage analyse efter udførelse og før udvidelse, da udvidelse virkelig er et udgangspunkt, ikke et slutpunkt.

  • 4

   Jeg er med dig, Tim. Jeg kæmpede faktisk for ikke at indsætte analyse imellem hvert trin! Jeg er en total nørd om måling og overvågning. De fleste af os har så travlt med at udføre, at vi ikke ofte tager os tid.

   Det var virkelig dejligt at tilbringe tid sammen med dig i denne uge, Tim! Hvis du gerne vil lave et gæsteblogindlæg - bedes du kontakte os!

   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.