Skift din søgemaskine i Safari på Leopard

menu-safari-søgningJeg har brugt Safari 4 i en uge eller deromkring. Det var først i dag, at jeg indså, at jeg faktisk ikke kunne ændre standardsøgemaskinen i Safari. Ugh!

Heldigvis er der Glimt, et program der giver dig mulighed for at administrere dine søgemaskiner i Safari. Du kan tilføje, fjerne, redigere og tilpasse de søgemaskiner, du vælger. Det er utroligt nemt at installere og konfigurere.

Du skal blot installere pluginet, genstarte Safari og åbne Safari> Indstillinger. På den sidste fane finder du indstillingerne for Glims.

Bing var ikke på standardlisten, men jeg kunne tilføje den om få minutter med følgende stiindstilling:

http://www.bing.com/search?q=

bing-glimt

Da de fleste indholdsstyringssystemer har interne søgefunktioner, kan du også tilføje dit eget websted. Jeg befinder mig i at søge på mit eget websted ganske ofte efter gamle indlæg, som jeg har skrevet. Faktum er, at min blog har en meget bedre hukommelse, end jeg har!

Her er min blogs søgeindstillinger (konsekvent på tværs af alle WordPress-installationer):

https://martech.zone/'s=

wordpress-glimt

Hvis du er frustreret over Safaris standardsøgning, der er låst med Google, skal du installere Glims. Hvis du virkelig ønsker at krydse vandløbene og irritere pokker ud af Steve Jobs, skal du indstille din standardsøgemaskine til Bing. [Ond latter]

Jeg nyder Safaris seneste udgivelse og nyder Bing (især billed- og videosøgemetoderne). Dette pakker dem begge ind i en fantastisk pakke!

11 Kommentarer

 1. 1

  Tak for dette indlæg, dette er præcis, hvad jeg ønskede. Ikke at jeg vil hacke Steve Jobs af, men jeg hader det store fede google-monster, og jeg vil have et valg, når jeg bruger safari. tak igen.

 2. 2
 3. 4

  desværre fungerer slet ikke i Safari 4.0.x, kun valg, som Apple giver dig, er Google og Yahoo

  Med 3.2.3 kunne du bruge enhver søgemaskine, du tilføjede gennem Glims ikke mere

 4. 6

  Selvom dette gør tricket, er det komplet overkill for de af os, der bare vil ændre søgemaskinen. Jeg er sikker på, at Glims er et fint værktøj, men det afskrækker mig lidt, når jeg genstarter Safari og finder ud af, at det er tilføjet flere funktioner, end jeg kan tælle.

  Jeg prøvede også Inquistor, men dette tillader mig ikke at tilføje Bing, bare Yahoo og Google ... selvom det får bonuspoint for at tillade valg af lokaliserede versioner. Du har ingen idé om, hvor frustrerende det er at prøve at finde passende Google-resultater, når du bor i et land, der ikke er USA, med dit standardsprog indstillet til noget, der hverken bruges på Google.com eller på din lokaliserede Google.

 5. 7

  Jeg er ny til mac'er, og jeg må sige - jeg har overført overgangen for det meste fint. Når det er sagt - ikke at give brugerne mulighed for at ændre den valgte søgemaskine - eller i det mindste - selv placeringspræferencen for deres søgemaskine er et enormt tilsyn. Det er bestemt også let at rette - uden at folk behøver at downloade en tilføjelse, blot for at få en funktion, der virkelig skulle have været der alligevel?

 6. 8

  Tilsyn? Jeg gætter på, at det var en aftale med Google. Jeg er enig med Nate ... Jeg vil bare gerne have noget, der løser dette problem - glimt er alvorlig overdreven, og jeg ser ikke ud til at finde en måde at slå alt andet fra.

 7. 9

  tak skal du have!!!! min kommentar ovenfor gælder ikke længere. Jeg havde brug for at lukke computeren kompetent, og derefter blev glimt aktiveret. dejlig applikation. alexandra.

 8. 10

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.