ChaCha lancerer et socialt tilknyttet program

2 milliarder FB headerom.chacha

Der er en hel del tilknyttede programmer, som jeg tilhører, men jeg er ret kræsne over, hvad jeg promoverer på vores blog og via socialt. Der er dog et interessant dilemma, når det kommer til affiliate marketing. De fleste af tilknyttede muligheder er baseret på din klout eller antallet af tilhængere, du har ... ikke nødvendigvis baseret på din indflydelse og evne til at konvertere potentielle kunder til kunder.

Tilknyttede systemer er overalt, men ChaCha lancerede lige noget af et andet dyr med ChaCha-tilknyttede virksomheder. I modsætning til tilknyttede programmer, der får folk til annoncørannoncer, bruger ChaCha et tilknyttet program til at få folk til at nævne deres indhold socialt ... betal dem derefter baseret på publikum, der klikker igennem. Det er lidt af en hybrid mellem socialt og pay-per-klik. Målet er selvfølgelig at drive trafik til webstedet - som derefter konverterer publikum til reklame- og sponsordollarer.

chacha tilknyttet

Jeg tilmeldte mig programmet i løbet af få minutter og fandt en nyttig kampagne, der kunne sendes til mine tilhængere: Sådan fejler du ikke ved e-mail til virksomheder. Som blogger og fyr på sociale medier leder jeg altid efter indhold til at dele, der vil være nyttigt for mit publikum. Dette er en no-brainer ... Jeg finder begge nyttigt indhold og Jeg får betalt for at dele det.

ChaCha har virkelig forstærket noget opfindsomhed i nyere tid ... fra dets mobile applikationer og iris, at nå 2 milliarder spørgsmål besvaret og nå rentabilitet - Jeg er utrolig glad for deres personale. De arbejder hårdt og skubber altid konvolutten. Kudos til Scott og firma!

5 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Et temmelig rettidigt indlæg Douglas. Fang vind af dette via G + stream. Sociale aktier bliver en mere relevant og værdsat måling • denne type sociale modeller vil blomstre.

 3. 3

  Jeg er i øjeblikket tilknyttet, og det er virkelig et godt program. Jeg tjente $ 60 på en time, da et af mine links blev populært på reddit. (Det er dog ret sjældent).

  Hvis du vil være tilknyttet OG gøre din gode gerning for dagen, så brug mit henvisningslink: http://affiliates.chacha.com/signup/CD10667

  Tak! ChaCha Forever!

 4. 4

  Jeg fortsætter med at forsøge at tilmelde mig, men ChaCha giver mig følgende fejl, selvom jeg allerede har markeret feltet "enig i vilkår":

   "FEJL: Du skal markere afkrydsningsfeltet" Accepter vilkår ", inden du kan blive tilknyttet." 

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.