Cascading Style Sheets

CSS designJeg skete på tværs af en stor indlæg i dag på Attackr.com, der talte om at rydde op i din CSS. Cascading Style Sheets er en utrolig fordel ved at optimere og designe dit websted, fordi det adskiller det visuelle lag på dit websted fra den aktuelle HTML eller koden bag dit websted. Et typografiark læses af browseren, så jeg er sikker på, at der er enorme fordele for websteder med høj trafik, da behandling af alt det visuelle på din side overlades til browseren i stedet for serveren.

CSS giver dig også mulighed for at foretage visuelle ændringer 'på farten' på dit websted uden at ændre HTML eller dine back-end-filer. Så ... at ændre din brugergrænseflade kræver ikke genopbygning af din applikation, du skal blot sende den nye CSS-fil. CSS 2 tager endda et skridt videre ... tilbyder mange flere visuelle forbedringer, herunder faktiske tekstændringer.

Det værktøj, som jeg brugte i dag, var CSSTidy. Jeg downloadede applikationsversionen, som har en kommandolinjegrænseflade. Det skar ikke kun størrelsen på min fil ned, det organiserede også mit stilark for at gøre det meget nemt at læse. Det er en meget flot lille applikation! Der er også en online version nu, hvis du ikke ønsker at downloade en app.

Andre ressourcer:

Tilføj også dine ressourcer! Jeg er især interesseret i CSS-fremskridt samt browsersupport. Jeg ved, at Firefox understøtter CSS2, men jeg har ikke hørt meget om IE7s support til CSS2.

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.