Tegnere på nettet

TegnNormalt gør jeg ikke dette. Der er dog simpelthen nogle lejligheder, hvor jeg føler mig for tvunget til at holde min store fælde lukket. (Mine venner og kolleger vil fortælle dig, at det sker meget mere, end jeg gerne vil indrømme). Her går ...

I går aftes, da jeg klædte mit websted på med Blaugh-tilføjelsen, var jeg meget lettet over fundet. Jeg fandt faktisk Blaugh ved at lave nogle googling til blogtegninger. Min side havde brug for lidt humor ... ja, ud over min vittige skam ... så jeg troede, at en tegneserie, der ofte ændrede sig, ville være en god tilføjelse.

Forestil dig rædslen, da mine Google-resultater kom op med dette:
http://www.corporatecartooning.com/

Jeg ville have sat en lille forhåndsvisning på min blog, men jeg tror, ​​at et eller andet sted i billedet er ophavsret. Besøg ... i det mindste for at møde Smaugy, Office Ål. Jeg finder ikke på dette.

Jeg vil ikke sige mere. Jeg går i seng nu. Godnat.

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.